Πολλά έχουν ειπωθεί και γραφτεί για το γυναικείο φύλο ανά τους αιώνες. Πολλές είναι και οι φορές που οι γυναίκες έχουν γίνει αντικείμενα επικρίσεων για τις ικανότητες και την «ημερομηνία λήξης» που έρχεται με την ηλικία. Στην πραγματικότητα οι γυναίκες αψηφούν το χρόνο, καταρρίπτουν ηλικιακά ταμπού και στερεότυπα, έχουν αισιοδοξία, φροντίζουν τον εαυτό τους με τον καλύτερο τρόπο και ζουν την κάθε στιγμή έντονα.

Έτσι τουλάχιστον βλέπει τις γυναίκες η Κατερίνα Γιατζόγλου στο νέο της βιβλίο «Go Gold για πάντα νέα» που μιλάει για μια δυναμική γυναίκα που αψηφά την πάροδο του χρόνου και προασπίζει πως η ομορφιά δεν έχει ηλικία αλλά πηγάζει από μέσα μας. Το ίδιο πιστεύει και η Vichy, μια εταιρεία πρωτοπόρος στη φροντίδα της επιδερμίδας των γυναικών που δίνει έμφαση στη γυναικεία δύναμη και στηρίζει το νέο βιβλίο της Κατερίνας Γιατζόγλου.

«Η νεότητα περιέχει πείσμα, αυτοπεποίθηση, φαντασία, πειθαρχία, έμπνευση και συμμάχους. Με σύμμαχο ομορφιάς την Vichy, το νέο μου βιβλίο “Go Gold για πάντα νέα”, έχει όλα τα μυστικά ομορφιάς μου και απόψεις που θα βοηθήσουν την κάθε γυναίκα να επαναπροσδιορίσει την ζωή της», συμπληρώνει η Κατερίνα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο- «οδηγό» ομορφιάς και καλής ζωής που υποστηρίζει πως νέα είσαι και νιώθεις όταν δεν αφήνεις τα γεγονότα να εμποδίζουν τη φαντασία σου. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.