Ένα δώρο που επιβάλλεται να προσφέρεις στον εαυτό σου και που θα σε μυήσει σε έναν πιο υγιεινό και ωφέλιμο – σε όλα τα επίπεδα – τρόπο ζωής.

Όποια και αν είναι τα γενικότερα ενδιαφέροντα σου, υπάρχει σίγουρα ένα yoga retreat που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τους ορίζοντες σου, να δυναμώσεις το πνεύμα σου αλλά και το σώμα σου και να γυρίσεις στην καθημερινότητα σου με ψυχικά και πνευματικά εφόδια ανεκτίμητης αξίας.

Αν διστάζεις να ταξιδέψεις μόνη σου, ή αν πιστεύεις ότι δεν είναι για εσένα, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και θα αλλάξεις γνώμη. Γιατί ένα yoga retreat δεν είναι διακοπές, αλλά μια εσωτερική αναζήτηση και αποστασιοποίηση από τον θόρυβο της καθημερινότητας σου.

Θα αφιερώσεις χρόνο μόνο στον εαυτό σου

Υπάρχει μια σημαντική ειδοποιός διαφορά μεταξύ του των διακοπών και της συμμετοχής σου σε ένα Yoga retreat. Στις διακοπές πρέπει να βρίσκεσαι σε δράση, να κάνεις συμβιβασμούς στις επιλογές σου και να ακολουθείς ένα πρόγραμμα, που ορισμένες φορές δεν το διαλέγεις εσύ.

Σε ένα yoga retreat όλα έχουν να κάνουν με τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Από τη λέξη «retreat» είναι εύκολο να καταλάβεις ότι ο χρόνος που θα επενδύσεις αφορά την εσωτερική σου αναζήτηση, την αποστασιοποίηση σου από το θόρυβο της καθημερινότητας και την ουσιαστική αποχή από αυτήν, ώστε να ανακαλύψεις τον εαυτό σου.

Θα εξελίξεις τη yoga ρουτίνα σου

Η γιόγκα που θα κάνεις δεν έχει καμία σχέση με αυτή που κάνεις στο στούντιο ή στο γυμναστήριο. Όποιο και αν είναι το επίπεδο σου,  η εμπειρία του retreat θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τη δύναμή σου, την ευελιξία και τη συνειδητοποίηση της δικής σου πρακτικής περισσότερο από ό, τι φαντάζεσαι, καθώς θα σε βγάλει από το συνηθισμένο πρόγραμμα σου. Θα νιώσεις σαν να ξεκινάς από την αρχή, σε νέο περιβάλλον και με νέο δάσκαλο, και με μόνη δραστηριότητα τη yoga. Είναι η τέλεια στιγμή για να εξερευνήσεις τις ικανότητες σου και να εξελίξεις την πρακτική σου.

Θα κάνεις νέους φίλους

Η κύρια ανησυχία των ατόμων που σκέφτονται να λάβουν μέρος σε ένα retreat είναι ότι θα είναι μόνοι τους, μια φοβία η οποία είναι αβάσιμη, αν σκεφτεί κανείς ότι σχεδόν το 90% των συμμετοχών σε retreats είναι ατομικές. Η παρέα σου βρίσκεται στο yoga retreat και είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεστε το ίδιο πάθος για τη yoga και έχετε κοινό στόχο να μάθετε, να εξελιχθείτε και να γίνετε καλύτεροι. Οι δεσμοί που δημιουργούνται υπό αυτές τις συνθήκες είναι μοναδικοί και αληθινοί!

Θα αποτοξινωθείς

Κύριος στόχος ενός yoga retreat είναι να σε κάνει να νιώσεις πραγματικά καλά. Οι σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου θα γίνουν προτεραιότητα την ώρα που θα κάνεις τη yoga ρουτίνα σου, τα παράλληλα workshops θα σε βοηθήσουν να βρεις τον εαυτό σου και οι στιγμές σιωπής που θα περάσεις με τον εαυτό σου είναι μόνο μερικά από τα όσα θα κερδίσεις. Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα αποκτήσεις γνώσεις και εφόδια που μπορείς να ενσωματώσεις στην καθημερινή σου ζωή για να κρατήσεις ζωντανή τη μαγεία του retreat.

Επειδή απλά σου αξίζει!

Σίγουρα το σκέφτεσαι διπλά πριν αποφασίσεις να ξοδέψεις χρήματα για εσένα, μια σκέψη που συνοδεύεται από υποχρεώσεις και λόγους που δε πρέπει να το κάνεις και προτεραιότητες που πρέπει να καλύψεις.  Σκέψου όμως ότι αν δεν είσαι χαρούμενη, υγιής και γεμάτη ενέργεια, δε μπορείς να ελπίζεις ότι θα προσφέρεις στους άλλους και στον εαυτό σου, όλα αυτά που θα ήθελες. Αν δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να γίνει καλύτερος, τότε μόνο θα μπορείς να προσφέρεις και στους ανθρώπους γύρω σου.

Αν είσαι έτοιμη λοιπον να λάβεις μέρος σε ένα yoga retreat, το upcoming Yoga Retreat αξίζει το ενδιαφέρον σου.

H Instructor και πιστοποιημένη δασκάλα Iyengar Yoga, Μαρία Χρυσοχεράκη στις 1-3 Νοεμβρίου 2019 έρχεται στο destination hotel Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa στη Μάνη, για το 3ημερο Yoga & Ayurveda Healing Retreat Vol.2. Η τιμή συμμετοχής ξεκινάει από τα 200 ευρώ και συνδυάζει τα οφέλη της Ayurveda, Pranayama και Iyengar Yoga. Το καλύτερο; Είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα (ναι, μπορείς να συμμετέχεις ακόμη και αν είσαι αρχάρια).

Το συγκεκριμένο retreat θα σε βοήθησει να εξισορροπήσεις την Vata (η Ντόσα του Φθινοπώρου) και να προετοιμάσεις νου, ψυχή και σώμα για το Χειμώνα. Το Yoga & Ayurveda Healing Retreat δεν περιορίζεται μόνο στην πρακτική της Pranayama και Iyengar Yoga.

Στη διάρκεια αυτού του 3ημέρου θα έχεις την ευκαιρία να αντλήσεις γνώση για τη διατροφή του Φθινοπώρου μέσα από το ειδικά προσαρμόσμενο μενού και την υποστήριξη της Matcha Maiden Greece – Pretty Greens ενώ με την άφιξη σου θα παραλάβεις το προσωπικό σου goody bag με προϊόντα από τα βραβευμένα beauty brands NUXEmessinian spa και Urban Veda Greece για να φροντίσεις το σώμα και το πρόσωπο σου.

Αν θέλεις να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία για το σώμα σου, το νου και την ψυχή σου σε ένα από τα “instagramικα” ξενοδοχεία της Ελλάδας και να γνωρίσεις από κοντά την επιβλητική και όμορφη Μάνη, δες αναλυτικά όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ και κλείσε θέση!