Αθήνα, Οκτώβριος 2022 – It’s Halloween season! Η πιο διασκεδαστική γιορτή του φθινοπώρου έρχεται στο  ATHENS METRO MALL! Από τις 24 έως τις 29 Οκτωβρίου, το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο των Νοτίων Προαστίων σας περιμένει με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, για ατελείωτη διασκέδαση και πολλά δώρα!

Halloween Shoppers

Ψάχνετε έμπνευση για Halloween (και όχι μόνο) shopping; Από τις 24 έως τις 29 Οκτωβρίου, τα 95 επώνυμα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα υποδεχθούν δημοφιλείς Lifestyle, Beauty και Fashion Influencers οι οποίες μέσα από τα Social Media accounts τους θα μοιραστούν μαζί σας ιδέες, tips και προτάσεις για τις πιο cool αγορές για το Halloween αλλά και #giakathestigmi!

Halloween vibes με τον Athens Dee Jay

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 το ATHENS METRO MALL υποδέχεται τον 95.2 Athens Dee Jay με τον Κώστα Ζήκο σε μια live δίωρη εκπομπή, μέσα από τις εγκαταστάσεις του εμπορικού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της live εκπομπής, οι επισκέπτες  θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα από τα 95 επώνυμα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού Κέντρου των Νοτίων Προαστίων.

Happy Family Weekends – Trick or Treat?

Γιορτάζουμε το Halloween παρέα με τους μικρούς μας φίλους! Τα αγαπημένα σας Happy Family Weekends του ATHENS METRO MALL «φοράνε» τη Halloween στολή τους και σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό Trick or Treat πάρτυ! Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, στις 29 και 30 του μήνα, από τις 11.00 έως τις 16.00, με ελεύθερη είσοδο, στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL, φορέστε τις μάσκες σας και πάρτε τα μαγικά σας καπέλα. Θα παίξουμε με τις κολοκύθες και τα φαντασματάκια, θα γνωρίσουμε τον μάγο και θα κάνουν φάρσες και αστεία μέχρι να πάρουν τις καραμέλες τους!

Το  ATHENS METRO MALL σας περιμένει για να κάνει την κάθε σας στιγμή αξέχαστη με ατελείωτο shopping, δράσεις και εκπλήξεις #giakathestigmi!