Οι γιορτές των Χριστουγέννων έφτασαν και ήρθε η ώρα να διαλέξουμε ξανά τα δώρα για τους αγαπημένους μας. Και όλοι θέλουμε να προσφέρουμε δώρα που είναι πρακτικά αλλά και μοντέρνα. Πολλές φορές όμως, είναι πολύ δύσκολο να βρούμε αυτόν τον συνδυασμό. Για αυτό και η Huawei δημιούργησε τον απόλυτο οδηγό δώρων για τα φετινά Χριστούγεννα, συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας με την λειτουργικότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό.

Καθώς η τεχνολογία μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή μας, βλέπουμε όλο και πιο πολλά gadgets να υιοθετούν πιο κομψά σχέδια, δημιουργώντας ένα νέο υβρίδιο «τεχνολογίας μόδας» που προσελκύει όλο και περισσότερους χρήστες.

Αυτές οι συσκευές, δεν δίνουν μόνο μια φρέσκια νέα εμφάνιση αλλά προφέρουν και την ευκαιρία να  βελτιώσετε τη ζωή σας, τη φυσική κατάσταση και την υγεία, χωρίς να κάνετε κανένα συμβιβασμό στο στυλ. Για αυτό και η Huawei με τη νέα της φιλοσοφία του Fashion Forward εισήγαγε σχέδια υψηλών προδιαγραφών στα νέα wearable προϊόντα της, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ μόδας και τεχνολογίας.

Fit is the new Black: Μια νέα εποχή υγείας και ευεξίας

Η μοντέρνα ζωή δεν περιορίζεται πλέον μόνο στα ρούχα, παπούτσια και  τα αξεσουάρ που φοράμε, αλλά και στην υγεία και τη φυσική κατάσταση που επιδιώκουμε. Ξεκινήστε τη μεταμόρφωσή σας για το νέο έτος και πετύχετε τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης με τη δύναμη της νέας τεχνολογίας – με προσωπικό βοηθό ένα από τα νέα έξυπνα smartwatches της Huawei που εστιάζουν στη μόδα.

Τα HUAWEI WATCH GT4  μπορεί να ενσωματώνουν την αισθητική των παραδοσιακών ρολογιών και την απέριττη ομορφιά ενός fashion item αλλά στην πραγματικότητα είναι smartwatches με προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας και φυσικής κατάστασης.

Χαρίστε στην αγαπημένη σας το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δώρο – το νέο stylish smartwatch HUAWEI WATCH GT4 41mm (White Leather Strap & Milanese Strap) μαζί με ένα μοναδικό κόσμημα από την Doukissa Nomikou Collection, την συλλογή κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού!

Τα χαρακτηριστικά του HUAWEI WATCH GT4 προωθούν μια ολιστική ισορροπία μεταξύ σωματικής και ψυχικής υγείας, με μια αναβαθμισμένη και ακριβής τεχνολογία παρακολούθησης καρδιάκής λειτουργίας TruSeenTM 5.5+, καθώς και λειτουργίες διαχείρισης ύπνου και άγχους. Προσθέτει επίσης ένα νέο θερμιδικό ιχνηλάτη, την λειτουργία Stay Fit, για χρήστες που χρειάζονται έναν πιο ακριβή τρόπο παρακολούθησης των θερμιδικών δαπανών τους, είτε πρόκειται για το «χτίσιμο» μυών είτε για τη διατήρηση του σώματός τους σε φόρμα.

Αποκτήστε για τον εαυτό σας ή χαρίστε στον αγαπημένο σας το νέο HUAWEI WATCH GT4 46mm (Black Strap, Woven Strap & Stainless Steel Strap) με δώρο το HUAWEI Band 8.