Δε χρειάζεται να αναλύσουμε ιδιαίτερα τους λόγους, για τους οποίους κάθε tech-lover αξίζει να επενδύσει σε ένα smartwatch της Huawei, καθώς ο κινέζικος “κολοσσός” έχει καταφέρει να οδηγήσει την κατηγορία των wearables σε ένα εντελώς νέο level τα τελευταία χρόνια. Ειδικά το πρόσφατο λανσάρισμα του HUAWEI WATCH 4 απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι ένα smartwatch μπορεί να ξεχωρίζει για τις προηγμένες λειτουργίες του και ταυτόχρονα να αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της εξωτερικής εμφάνισης του χρήστη, συμπληρώνοντας το στυλ του μοναδικά.

Το HUAWEI Watch GT4 είναι ένα hi-tech gadget που φαίνεται να τα έχει όλα. Αφενός, λειτουργεί ως ένα χρήσιμο «εργαλείο» που βοηθά τον κάτοχό του να επιτύχει τους προσωπικούς του στόχους με features υγείας και φυσικής κατάστασης. Αφετέρου, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί –όχι άδικα- ως το απόλυτο fashion item, αφού ο σχεδιασμός του ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική. Πρόσφατα μάλιστα η σειρά συμπληρώθηκε με μια ακόμη πρόταση που «παντρεύει» αγόγγυστα την τεχνολογία με τη μόδα. Πρόκειται για το ξεχωριστό HUAWEI Watch GT4 (41mm) Vert Green Edition, που κλέβει την παράσταση από την πρώτη στιγμή.

Η νέα προσθήκη στη σειρά, ακολουθώντας τη Fashion Forward φιλοσοφία της εταιρείας, είναι ένα εξαιρετικά κομψό «έξυπνο» ρολόι, με καθηλωτικό χρώμα, που συνδέεται τόσο με συσκευές iOS όσο και Android.

Κάθε Fashion Enthusiast μπορεί να αποκτήσει ένα μοναδικό gadget με το οποίο θα είναι σε θέση να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο τη μοναδικότητα της προσωπικότητάς του, χωρίς να στερηθεί καινοτόμα health και sports features.

Τα χαρακτηριστικά του HUAWEI WATCH GT4 προωθούν μια ολιστική ισορροπία μεταξύ σωματικής και ψυχικής υγείας, με μια αναβαθμισμένη και ακριβής τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακής λειτουργίας TruSeenTM 5.5+, καθώς και λειτουργίες διαχείρισης ύπνου και άγχους. Προσθέτει επίσης ένα θερμιδικό ιχνηλάτη, την λειτουργία Stay Fit, για χρήστες που χρειάζονται έναν πιο ακριβή τρόπο παρακολούθησης των θερμιδικών δαπανών τους, αλλά και τα πρωτοποριακά Activity Rings.

Μάθετε περισσότερα στο αναλυτικό review για το Huawei Watch GT4 εδώ