Το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», το Big Brother, θα βλέπαμε ξανά μετά από πολλά χρόνια στους δέκτες μας εάν δεν ήταν η πανδημία του κορωνοϊού (διαβάστε εδώ για την ακύρωση του Big Brother 2020). Η ακύρωση του έφερε απογοήτευση σε πολλούς καθώς το Big Brother είναι ένα από τα πιο πετυχημένα reality shows, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το Big Brother του 2020 μπορεί να αναβλήθηκε αλλά δεν ακυρώθηκε, καθώς ξεκίνησαν ξανά οι προετοιμασίες για να βγει στον αέρα και να κάνει σύντομα πρεμιέρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΙ, που θα φιλοξενήσει την εκπομπή, εργάζεται πυρετωδώς ώστε να καταφέρει να «βγάλει στον αέρα» το show στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η επικρατέστερη ημερομηνία για την μεγάλη πρεμιέρα είναι η Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το Big Brother 2020 που θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Μετά από γύρους συζητήσεων, παρουσιαστής θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο μουσικός κέρδισε την αγάπη του κοινού μετά από χρόνια αποχής από την τηλεόραση, χάρη στην συμμετοχή του στο GlobeTrotters. Ακόμη, η παραγωγή σκέφτεται να μην αφήσει μόνο του τον παρουσιαστή στα live και να προσθέσει μια επιτροπή δύο ατόμων, μάλλον γυναικών. Θα προέρχονται από τον χώρο των media και θα σχολιάζουν ή θα παρεμβαίνουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο στα όσα συμβαίνουν, πλαισιώνοντας τον Βαρθακούρη.

H εκπομπή θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη με δίωρα επεισόδια που θα ξεκινούν στις 23.00 και θα ολοκληρώνονται στη 01.00. Μάλιστα, τις Κυριακές θα υπάρχει και τρίωρη ζωντανή σύνδεση από τις 21.00 με αποχώρηση ενός παίκτη.

Τους παίκτες του Big Brother 2020 θα αποτελούν συνολικά 16 άτομα, 9 γυναίκες και 7 άνδρες. Ωστόσο, το τελικό team μπορεί να αλλάξει, καθώς υπάρχει συζήτηση για την προσθήκη μερικών ακόμη προσώπων. Η μεγάλη έκπληξη; Ανάμεσά τους υπάρχουν 1 επώνυμος και 2 επώνυμες.

Έχει και «ροζ» δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και τζακούζι.

Οι παίκτες έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς. Υποβλήθηκαν ακόμη και σε τεστ για τον κορωνοϊό προτού μπουν στο σπίτι. Έχουν ληφθεί όλα τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας και έχουν ερωτηθεί όλοι αν ταξίδεψαν πρόσφατα στο εξωτερικό ή αν ήρθαν σε επαφή με κάποιον που ταξίδεψε εκείνος εκτός Ελλάδος, ενώ έγινε μεγάλη απολύμανση στις εγκαταταστάσεις.

Το reality show – υπερπαραγωγή θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο – Οι αμοιβές των παικτών:

Το σπίτι του Big Brother 2020 βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

Για τη διαμόρφωσή του, 20 containers με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία. Ταυτόχρονα, επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν.

Το ποσό που θα παίρνουν μηνιαίως οι παίκτες του Big Brother θα ανέρχεται στα 1.200 ευρώ. Το χρηματικό έπαθλο που θα λάβει ο νικητής του ριάλιτι θα είναι 100.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: 15 Πράγματα που δεν ήξερες για το Big Brother

Big Brother 2020

Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother 2020.