Μεσοπέλαγα, στο Δρυονήσι της Πάρου, ο γνωστός TikToker και Youtuber Milonakis Kayak Fishing, ο Απόστολος Μυλωνάκης, βίωσε μια αξέχαστη εμπειρία. Καθώς ασχολούταν με την αγαπημένη του δραστηριότητα, το ψαροντούφεκο, ένας σκύλος εμφανίστηκε να κολυμπάει, που στην αρχή τον πέρασε από μακριά για φώκια.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Μυλωνάκης προσπάθησε να τον βοηθήσει. Μετά από μια σύντομη προσπάθεια να τον φέρει πιο κοντά με το καγιάκ του, κατάφερε να τον πλησιάσει χρησιμοποιώντας μια λιχουδιά. Ανέλαβε τον ρόλο του σωτήρα, ανεβάζοντάς τον πάνω στο σκάφος του και φρόντισε το νέο του τετράποδο φίλο. Καθώς σκεφτόταν πώς να βοηθήσει επιπλέον, αποφάσισε να τον παραδώσει σε ειδικούς και, αν δεν υπήρχε κηδεμόνας, να τον υιοθετήσει.

Ωστόσο, η έκπληξη ήρθε όταν ανακαλύφθηκε ένα τσιπάκι στον σκύλο, εντοπίζοντας έτσι τον κηδεμόνα του. Μετά από εξετάσεις στον κτηνίατρο, αποφασίστηκε η επιστροφή του σκύλου στο σπίτι του. Ο Μυλωνάκης, που γνωστοποίησε το γεγονός σε ένα από τα βίντεό του, δήλωσε την αγάπη του για το ζώο και συμφώνησε με τον κηδεμόνα του να το επισκέπτεται.

@milonakis.kayak.fishing Διασωση σκυλου απο την θαλασσα😱😱 #fy #fypシ #mpesfypgamw #μπεσφοργιουγαμω #ψαρεμαελλαδα #ελλαδα #rescuedog #searescue #news #capcut ♬ πρωτότυπος ήχος – Milonakis kayak fishing