Είσαι συνεχώς αγχωμένη. Για την εμφάνισή σου, τη δουλειά, τις υποχρεώσεις, τα οικονομικά σου που δε λένε να ανθίσουν, το συντροφό σου που μάλλον δε σε αγαπάει όπως παλιά, το σπίτι που θέλει ώρες πολλές για να είναι καθαρό και εσύ δεν έχεις χρόνο…Έχεις όμως άγχος!

Και το άγχος γίνεται παίδεμα.Βάσανο και θηλιά στο λαιμό…ουφ! αγχώθηκα!

Υπάρχουν κάποιοι καθημερινοί και εφικτοί τρόποι που μπορεί να σε βοηθήσουν. Ψάξαμε, βρήκαμε και δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά. Στόχος είναι να είσαι και να φαίνεσαι η τρελή του χωριού που ξεφυσάει και κατεβάζει το πρόσωπό της έτοιμη να ξεσπάσει σε δάκρυα και αναστεναγμούς!

Αν δεν αγχωθείς προσπάθησε κάτι από τα παρακάτω και μπορεί να χαμογελάσεις με ανακούφιση…κάπου, κάπως, κάποτε!

-Αφιέρωσε μισή ώρα την ημέρα σε αεροβικές ασκήσεις όπως τζόγκινγκ, χορό, ποδηλασία, περπάτημα. Αν είσαι τεμπέλα προτίμησε το τελευταίο και πάρε και σκύλο. Κάνεις την καλή σου πράξη και φλερτάρεις με τη βοήθεια μιας όμορφης φάτσας.

-Μείνε δραστήρια. Βάλε πρόγραμμα και στόχους επι καθημερινής βάσης και σταμάτα επιτέλους να αφήνεις για μετά ό,τι μπορείς να κάνεις τώρα. Το δοκιμάσαμε και πέτυχε!

-Άκουσε μουσική. Διάλεξε τα αγαπημένα σου τραγούδια και αφησέ τα να σε συνοδεύσουν στη βόλτα, το αυτοκίνητο,μέσα στο σπίτι ακόμα και στη δουλειά! Αυτά που έχεις συνδυάσει με ευχάριστες στιγμές είναι τα πιο κατάλληλα!

-Σταμάτα να περιμένεις οτι αυτό που θέλεις και ζητάς μπορεί να γίνει εδώ και τώρα! Για να αλλάξουν τα πράγματα θέλουν λίγο χρόνο. Θέλει υπομονή και επιμονή. Μάθε να περιμένεις, οχι αιωνίως, αλλά μην πιέζεσαι και όταν δε γίνεται κάτι μην τα παρατάς!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και σκέψου οτι η ζωή είναι μικρή για να είναι γεμάτη-μόνο-με άγχος!