Ό,τι και να μας φέρει το νέο έτος, απλά θέλουμε να είναι καλύτερο από το 2020! Είστε έτοιμοι να δούμε τι μας επιφυλάσσει το 2021, σύμφωνα με τα ζώδια; Ας πάρουμε βαθιά ανάσα και πάμε να μάθουμε τα πάντα! 

Το ετήσιο ωροσκόπιο του 2021 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για καθένα από τα ζώδια, καθώς οδηγούμαστε σε μια νέα εποχή που ήδη έχει αρχίσει να ανατέλλει, στην οποία ενισχύεται η ανάγκη να στραφούμε ο ένας στον άλλον και να δομήσουμε εκ νέου κοινωνίες που θα λειτουργήσουν αποδοτικά για τα μέλη τους. Αφήνοντας πίσω το παρελθόν, είναι γεγονός ότι αντιλαμβανόμαστε τις σημαντικές αλλαγές και τα καρμικά μονοπάτια που κληθήκαμε σαν ανθρωπότητα και σαν προσωπικότητες να διανύσουμε. Η νέα χρονιά θα επηρεάσει λοιπόν όλους τους τομείς της ζωής μας. Ας δούμε αναλυτικά τι λένε οι αστρολογικές προβλέψεις του 2021 με βάση τις κινήσεις των πλανητών και πως θα επηρεάσουν τα ζώδια…

Τη νέα χρονιά, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Θα μεταλλάξει σημαντικούς τομείς της ζωής τους, όπως η οικογένεια, η επαγγελματική ζωή και οι προσωπικές σχέσεις. Είναι σαφές ότι τους καλεί να “θανατώσουν” τα κακώς κείμενα και να οδηγηθούν σε νέους δρόμους, αφού θα νιώθουν πια απελευθερωμένοι παρ’ όλες τις δυσκολίες.

Οι αστρολογικές προβλέψεις μας αποκαλύπτουν ότι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες θα επηρεάσει καθοριστικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Παρ’ όλες τις ψευδαισθήσεις και το θολό τοπίο που μπορεί να δημιουργήσει έρχεται να καταλύσει σχέσεις που έχουν δομηθεί σε σαθρά θεμέλια. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση, όμως μακροπρόθεσμα οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ζωδίων θα αντιληφθούν ότι μπορούν να δουν πια με ξεκάθαρη ματιά πως θέλουν να κινηθούν σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, με βάση τις ετήσιες προβλέψεις 2021, επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια από τα μέσα του πρώτου μέχρι και τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις που θα προκύψουν σε καθοριστικά ζητήματα τους οδηγούν σε ριζικές αλλαγές και επαναστατικές κινήσεις που θα αιφνιδιάσουν σημαντικά πρόσωπα της ζωής τους. Δύσκολα θα παραμείνουν εκεί που βρίσκονται, καθώς η ανάγκη να επαναστατήσουν θα οδηγήσει σε ένα καινούργιο πεδίο δράσης που θα επηρεάσει κυρίαρχους τομείς. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθούν από πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο το 2021 και μας οδηγεί τη νέα χρονιά στο να συμμετέχουμε ώριμα και μεθοδικά σε φιλικές σχέσεις, συλλογικές προσπάθειες και να υλοποιήσουμε σχέδια και φιλοδοξίες που θέλουμε να πετύχουμε. Κοντά μας μπορεί να έρθουν σημαντικά πρόσωπα που θα μας βοηθήσουν με πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες να προχωρήσουμε στα όνειρά μας, θέλοντας να σταθούν δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια. Σκληρή προσπάθεια και σοβαρότητα απαιτείται το 2021 από τα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Το 2021 ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο της περασμένης χρονιάς μέχρι μέσα Μαΐου και εκ νέου από τέλος Ιουλίου μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου του έτους ευνοεί σημαντικά τα σχέδιά μας και προωθεί μέσα από φιλικές παρέες και ομάδες όλους μας τους στόχους. Σπουδαίες προσωπικότητες θα επιδιώξουν να βοηθήσουν με τις γνώσεις και τη θετική προσέγγιση που έχουν σε όνειρα που θέλουμε να πετύχουμε. Κινούμενοι μέσα σε περιβάλλοντα, όπου συναντάμε άτομα με την ίδια ιδεολογική αντίληψη μπορεί να υπάρξουν και σημαντικές νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο. Ας δούμε ποιες αστρολογικές περιόδους πρέπει να προσέξουμε το 2021, ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για την επίτευξη των στόχων μας.

Ιδιαίτερη προσοχή με βάση το ωροσκόπιο 2021 στις αρχές της νέας χρονιάς, καθώς το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα που θα μας απασχολήσουν σημαντικά. Προσοχή σε συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον, καθώς είναι βέβαιο ότι η εσώτερη αναστάτωση θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις λόγω σπασμωδικών κινήσεων και λανθασμένων συμπεριφορών.

Το 2021 οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου θα μας φέρνουν αντιμέτωπους με θέματα που προκύπτουν κυρίως σε σχέση με το κοντινό και το ευρύτερο περιβάλλον μας. Για να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα πρέπει να απεγκλωβιστούμε από δογματικές αντιλήψεις και εμμονικές συμπεριφορές. Έτσι θα κλείσουμε υποθέσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις μας με σημαντικά για εμάς πρόσωπα, δείχνοντας κατανόηση  και μετριοπάθεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε άγχος και υπερένταση, καθώς υπερφιλόδοξα σχέδια έρχονται στο τραπέζι. Καλό είναι να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές σε ότι προσπαθούμε να πετύχουμε, διαφορετικά το κόστος θα είναι σημαντικό τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Γενικά, οι αστρολογικές προβλέψεις για το έτος 2021 δείχνουν ότι η προσοχή μας θα στραφεί στα έσοδα, τη σκληρή δουλειά και τη συσσώρευση ή διατήρηση αγαθών. Οι πλανήτες Δίας και Κρόνος θα βοηθήσουν στη δημιουργία καινοτόμων ιδεών που θα είναι σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ιδέες. Ο Δίας θα μας βοηθήσει να βρούμε τις ισορροπίες μας για να προσαρμοστούμε στις νέες ιδέες και καταστάσεις.

Ζώδια 2021: Οι προβλέψεις της νέας χρονιάς για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια 2021

Κριός – 2021: Θετικές αλλαγές

Κριέ, μπορείς να πάρεις βαθιές ανάσες τη νέα χρονιά, καθώς είναι γεγονός ότι αφήνεις πίσω σου δυσκολίες και σκληρές καταστάσεις που σε απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια. Το 2021 προμηνύεται έτος στο οποίο μπορείς να προχωρήσεις με δυναμισμό, αισιοδοξία και υπευθυνότητα στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που έχεις θέσει στη ζωή σου.

Είναι σαφές ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, ασκεί πίεση σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα που θέλεις να δομήσεις. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις 2021 καλείσαι να αντιμετωπίσεις παρασκηνιακές διεργασίες, παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού, χτυπήματα κάτω από τη μέση που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός ορίων. Είναι απαραίτητο όμως να χαλιναγωγήσεις τα πρωτόγονα ένστικτα σου και να οδηγηθείς μέσω κινήσεων και πρωτοβουλιών σε μία επαγγελματική αναγέννηση που θα σε εκφράζει στον απόλυτο βαθμό.

Ο Κρόνος από τον Δεκέμβριο του 2020 βρίσκεται πια στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου,  επηρεάζοντας σημαντικά φιλικές σχέσεις, στόχους και ομαδικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επιτυχείς ότι έχεις θέσει στο μυαλό σου ως φιλοδοξία, απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου είναι η σκληρή προσπάθεια και η μεθοδικότητα. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να πάρεις αποφάσεις με ποιους θα προχωρήσεις και ποιους θα αφήσεις πίσω σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 σου χαρίζει εύνοια σε σχέδια και στόχους που έχεις θέσει. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα κύρους που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και όνειρό σου. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας από τους Ιχθύες φροντίζει να είναι ο «φύλακας άγγελος» σου σε δύσκολες στιγμές. Σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου σε αναποδιές και εμπόδια που μπορεί να βρεις στο δρόμο σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρώτο δίμηνο αλλά και στα μέσα Ιουνίου, καθώς το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση σε στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή οικονομικά ζητήματα που θα ανατρέψουν τα σχέδια σου και θα δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις και ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις, καθώς οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να είναι μοιραίες και να οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου ανοίγουν ένα νέο δρόμο ανάπτυξης και διεύρυνσης για εσένα. Ζητήματα εκπαίδευσης, επικοινωνίας και εμπορίου έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των στόχων σου. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα έχουν άμεση σχέση με το εξωτερικό ανοίγοντας νέους ορίζοντες άκρως ενδιαφέροντες για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε οδηγήσουν να κλείσεις κύκλους σχέσεων που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Είναι απαραίτητο να είσαι συνετός και εγκρατής σε αποφάσεις που πιθανά κληθείς να πάρεις αφού δεν αποκλείεται να έχεις λανθασμένα δεδομένα ή να είσαι υπερβολικός στις απαιτήσεις σου από τους άλλους.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου οδηγεί σε αμετροεπείς συμπεριφορές και επιδιώξεις οικονομικής φύσεως. Με βάση το ωροσκόπιο σου, το 2021 η έπαρση θα είναι κακός σύμβουλος σε πιθανές επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις.

Ταύρος – 2021: Ριζικές αλλαγές και ευκαιρίες

Ταύρε, το 2021 θα είναι έτος πρόκλησης, καθώς καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες, ενώ παράλληλα είναι πιθανό να υπάρχουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε αναστατώσουν. Όμως θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που λειτουργούσαν περιοριστικά μέχρι στιγμής για εσένα.

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο, και σε οδηγεί σε ριζικές αλλαγές που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ούτε εσύ ούτε το περιβάλλον που κινείσαι. Αποβάλλεις κάθε συντηρητικό στοιχείο της προσωπικότητας που δεν σου επέτρεπε να προχωρήσεις στη ζωή σου όπως θα ήθελες. Οι ανακατατάξεις που προκαλούνται θα επηρεάσουν σημαντικούς τομείς όπως η προσωπική ζωή, η οικογένεια, η επαγγελματική πορεία. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις θα οδηγήσουν στο να δρομολογήσεις με έναν εναλλακτικό και πρωτότυπο τρόπο την προσωπική σου ανάπτυξη, ανοίγοντας τα φτερά σου για νέες διαδρομές που σε ικανοποιούν πλήρως.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και σε καλεί να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό όμως δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, καθώς παράλληλα με τα επιπλέον καθήκοντα ή τις νέες προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις αυξάνεται το άγχος, η ανασφάλεια, η αμφιβολία για τον εαυτό σου. Να θυμάσαι όμως ότι με σκληρή προσπάθεια, μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι κι αν αναλάβεις. Έτσι θα καταφέρεις να κερδίσεις την αναγνώριση και τον σεβασμό στο περιβάλλον της καριέρας σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή που οφείλεις να τις διαχειριστείς αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές και την έπαρση. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μελλοντικές επιδιώξεις και όνειρα που έχεις. Νέες γνωριμίες έρχονται για να σταθούν δίπλα σου σε κάθε φιλοδοξία που έχεις.

Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να φέρουν ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να προσγειωθείς απότομα σε επαγγελματικά ζητήματα που έχεις. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εξάρσεις και επαναστατικές αντιδράσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου. Η ανασφάλεια που μπορεί να νιώσεις θα σε καθοδηγήσει εσφαλμένα αν βιαστείς.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου  αγγίζουν ζητήματα ηθικών αξιών, οικονομικών ανοιγμάτων και συμφωνιών, καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία και την προσωπική σου ζωή σημαντικά. Είναι απαραίτητο να δείξεις κατανόηση και να εμπιστευτείς την έντονη διαίσθηση σου, καθώς πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Φρόντισε παράλληλα να μην χαθείς στις ανασφάλειες, τις αμφιβολίες και την ζήλια επηρεάζοντας δυσάρεστα την προσωπική σου ζωή.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο εκλείψεων που θα σε απασχολήσουν και το 2022 και θα επηρεάσουν σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες. Η αμετροέπεια και η αλαζονεία δεν θα βοηθήσουν να διαχειριστείς με σύνεση και ωριμότητα ζητήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Η στάση σου αυτή μπορεί να οδηγήσει στην ολοκλήρωση ενός κύκλου σχέσεων που έχουν σηματοδοτήσει ένα καθοριστικό κεφάλαιο στη ζωή σου. Φρόντισε να δείξεις λογική και ρεαλιστική προσέγγιση αν δεν θες να αποχωριστείς σημαντικά πρόσωπα για σένα.

Ζώδια 2021

Δίδυμος – 2021: Νέοι δρόμοι ανοίγονται

Δίδυμε, αφήνεις πίσω ανασφάλειες και απωθημένα και το 2021 επικεντρώνεσαι σε πνευματικά ζητήματα και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό να ανοίξεις βηματισμό αυτή τη χρονιά αξιοποιώντας ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου και έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι ήρθε η ώρα να κάνεις πράξη πιθανές επιδιώξεις σε εκπαιδευτικό επίπεδο.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν δίνει ευκρίνεια και ξεκάθαρη μάτια σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολύ εύκολο να θέσεις επαγγελματικούς στόχους που είναι άπιαστοι, καθώς οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θέλουν να σε κατευθύνουν σκοπίμως σε λάθος μονοπάτια και να σε εκθέσουν. Αξιοποίησε την γρήγορη αντίληψη και την διαίσθηση που σου δίνεται μέσα από αυτή την αστρολογική συγκυρία για να εξακριβώσεις πως πρέπει να κινηθείς.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και σε βοηθά το 2021 να δρομολογήσεις με ρεαλιστικούς όρους και σταθερά βήματα μία νέα πραγματικότητα σε ότι αφορά την εκπαίδευση και πνευματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να προκύψουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Είσαι αποφασισμένος να απομακρύνεις πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν είναι τα κατάλληλα για εσένα εφόσον δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και θέλεις να αναπτυχθείς στη ζωή σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι μέσα Μαΐου και από τέλος Ιουλίου μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου του 2021 σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να επωφεληθείς και αφορούν την εκπαίδευση, την επικοινωνία, θέματα νομικής φύσεως και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλος Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει με πρακτικό τρόπο εύνοια στην επαγγελματική σου ζωή “φροντίζοντας” να έρθουν στο δρόμο σου ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα σου. Προσοχή σε έπαρση και υπερβολές που θα ενοχλήσουν σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Έντονο μπορεί να είναι το πρώτο δίμηνο αλλά και τα μέσα Ιουνίου σε ότι αφορά ζητήματα με πρόσωπα από το εξωτερικό ή νομικά θέματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) είναι πιθανό να φέρουν στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που θα αλλάξουν την πορεία των πραγμάτων και μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να ενισχύσουν φόβους που έχεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς αποκαλύψεις είναι πιθανό να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις και τελικά σε απόλυτη ψυχρότητα.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου θα σε απασχολήσουν έντονα και αυτή τη χρονιά καθώς θα έχουν άμεση επίπτωση στην προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου καθώς είναι πιθανό να γίνεις υπερφίαλος και υπερβολικός στη συμπεριφορά σου οδηγώντας την σχέση ή τις συνεργασίες σου σε ακραίες καταστάσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται για τον/την αδέσμευτο/η να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έχουν κομβική σημασία και θα ανοίξουν ένα νέο καρμικό μονοπάτι στα αισθηματικά. Είναι επιτακτική ανάγκη να αφήσεις στην άκρη ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα της καθημερινότητας και εκκρεμότητες που σε επηρεάζουν ψυχολογικά. Φρόντισε να προχωρήσεις στο κλείσιμο υποθέσεων χωρίς υπερβολές, καθώς το πιθανότερο είναι να σου στοιχίσουν τόσο στο πεδίο της εργασίας όσο και σε ότι αφορά την ψυχική φόρτιση που σε χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Καρκίνος – 2021: Νέες προκλήσεις σε περιμένουν

Καρκίνε, το 2021 θα σηματοδοτήσει το πέρασμά σου σε μία περίοδο βαθύτερης αναζήτησης που θα έχει σημαντικά αποτελέσματα σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα βαθύτερους φόβους και απωθημένα και να ξεκαθαρίσεις πια τι είναι αυτό που σε φοβίζει και δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις στη ζωή σου.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, σε ωθεί σε μεταμορφωτικές αλλαγές σε ότι αφορά την προσωπική ζωή και τις συνεργασίες. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς περίεργες συμπεριφορές, παιχνίδια ελέγχου και χειριστικές καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να αλλάξεις ριζικά προσέγγιση στα πράγματα και να οδηγήσεις τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου σε μία νέα περίοδο. Πιθανό είναι να πληγωθείς βαθιά από καταστάσεις ή συμπεριφορές, όμως μακροπρόθεσμα θα αναγνωρίσεις ότι ήταν το έναυσμα για να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου. Παράλληλη όμως δεν πρέπει να υποκύψεις και εσύ στην ανάγκη να χειραγωγήσεις τους άλλους, καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν και αφορούν τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν έντονα. Ήρθε η ώρα με αργούς ρυθμούς και σταθερά βήματα να προχωρήσεις σε διευθετήσεις και συμφωνίες, αυτό όμως θα έχει άμεση επιρροή στην ψυχολογία σου, καθώς το άγχος κάνει την εμφάνιση του. Προσοχή σε φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να μπλοκάρουν τις κινήσεις σου, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να τις αντιμετωπίσεις κατάματα.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 λειτουργεί απελευθερωτικά σε ότι σε φοβίζει και προκαλεί έντονες αμφιβολίες. Μπορείς να κινηθείς οικονομικά σε συμφωνίες και συναλλαγές που σε απασχολούν με δυναμισμό, καθώς θα έχουν θετικό αντίκτυπο για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και φροντίζει να σε καθοδηγήσει σε πνευματικά και φιλοσοφικά ζητήματα που αλλάζουν τον τρόπο σκέψης σου. Κοινωνικοποιείσαι με μεγαλύτερη ευκολία και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που σε βοηθούν να εντρυφήσεις σε νέες κουλτούρες.

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις οικονομικές επιλογές και συμφωνίες το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) θα φέρει σημαντική αναστάτωση σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να μην εμπλακεί σε καταστάσεις που θα είναι σημαντικές, καθώς το πιθανότερο είναι να ανατραπούν και να βρεθείς μετέωρος. Αυτό θα επηρεάσει τόσο την οικονομική σου ευκαιρία όσο και την ψυχολογία σου. Η αίσθηση της ανασφάλειας μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, καθώς είναι πιθανό να ρισκάρεις. Είναι απαραίτητο να δείξεις εγκράτεια σε ανάλογες κινήσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου στρέφουν πια όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την καθημερινότητα, την δουλειά και καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στην επιφάνεια. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις σου, καθώς είτε η υπερβολή είτε η ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα έχουν κόστος. Καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να σε απογοητεύσει.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου σε ωθεί να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τόσο τις φιλικές σχέσεις όσο και την προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό να αποφύγεις υπερφίαλες κινήσεις και αλαζονεία που δεν θα σου επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά ποιο είναι το ιδανικό για να προστατεύσεις πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον και το ταίρι σου.

Ζώδια 2021

Λέων – 2021: Προχωράς σε νέες βάσεις

Λέων, το 2021 προμηνύεται μία χρονιά όπου θα πρωταγωνιστήσουν ξεκαθαρίσματα και αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποφασίσεις με ποιον θα προχωρήσεις και ποιον θα αφήσεις πίσω σου θεωρώντας ότι δεν μπορεί πια να κατανοήσει και να καλύψει αυτά που επιθυμείς.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του πρώτου μέχρι και τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου, ανατρέπει τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι σαφέστατο και πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι καταπιέζεσαι και περιορίζεσαι σημαντικά στο επαγγελματικό περιβάλλον που δραστηριοποιείσαι αυτή την στιγμή. Δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που επιθυμείς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οριστική ρήξη ή αλλαγή της επαγγελματικής στέγης. Γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να προχωρήσεις σε έναν εναλλακτικό δρόμο, πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό για εσένα. Να είσαι βέβαιος ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να μεγαλουργήσεις αρκεί να δώσεις όλη σου τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, «απαιτώντας»  από εσένα να επικεντρωθείς σε σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η στιγμή να προσπαθήσεις μεθοδικά και υπεύθυνα ώστε να κρατήσεις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις που μπορεί να έχεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε οδηγήσουν στην απομάκρυνση από πρόσωπα που μέχρι τώρα πρωταγωνιστούσαν στο επαγγελματικό πεδίο. Στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα εξελίξουν σε άλλο επίπεδο την σχέση σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να συνειδητοποιήσεις ότι το ταίρι σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που επιθυμείς και ότι η σχέση έχει κλείσει τον κύκλο της.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 λειτουργεί ευνοϊκά σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθά να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους και να προχωρήσεις σε συμφέρουσες συναλλαγές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Την ίδια στιγμή δεν θα διστάσεις να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και απωθημένα που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με σκοπό να τα αφήσεις πίσω σου.

Δυσκολίες και ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δημιουργούν ένα πεδίο που δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς η ανάγκη για διεύρυνση και ανάπτυξη σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπική ζωής θα βρίσκει εμπόδια λόγω ανατροπών. Προσοχή στο πεδίο της καριέρας γιατί μπορεί να εξελιχθούν σκληρές κόντρες που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επηρεάζουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις και στόχους ή φιλοδοξίες πού έχεις το μυαλό σου. Είναι απαραίτητο να μη γίνεις υπερφίαλος ή να μην αφεθείς σε ψευδαισθήσεις που μπορεί να τελικά να σε οδηγήσουν στο να εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα που θα σε πληγώσουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου σε καλεί να αφοσιωθείς σε θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος, καθώς ο εφησυχασμός μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά και να χάσεις ευκαιρίες.

Παρθένος – 2021: Ανταμείβεσαι για τους κόπους σου

Παρθένε, το 2021 είναι μία χρονιά που θα σε απασχολήσουν ζητήματα στην καθημερινότητα, στη δουλειά, σε ότι αφορά την σωματική σου υγεία και ευεξία. Οι αυξανόμενες συνεχώς υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα, οφείλεις όμως να έχεις αυτοκυριαρχία, ώστε να καταφέρεις να τις διεκπεραιώσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δημιουργεί θολό τοπίο σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια και αυταπάτες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με αυτούς που σε πλησιάζουν παρουσιάζοντας ευκαιρίες, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, που φαίνονται ιδανικές. Είναι σημαντικό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς πολύ καλά, λογικά και πρακτικά αν οι προτάσεις που σου γίνονται έχουν ρεαλιστική βάση. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διάκριση και την ευθυκρισία σου, καθώς αυτά τα δύο στοιχεία θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από πρόσωπα που επιδιώκουν να σε εξαπατήσουν και τελικά να σε απογοητεύσουν με τις κινήσεις τους. Φρόντισε να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου όταν απαιτείται, γιατί μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί ότι δεν σε πρόδωσε.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και επηρεάζει σημαντικά τον τομέα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου. Νιώθεις ότι αναλαμβάνεις περισσότερες υποχρεώσεις και ότι το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό. Γεγονός είναι ότι οι αγγαρείες θα πολλαπλασιαστούν και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Η νευρικότητα, η επικριτική διάθεση και η αυστηρή αντιμετώπιση των προσώπων που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσει ένα δύσκολο εργασιακό περιβάλλον. Να θυμάσαι όμως ότι με τον Κρόνο στον Υδροχόο καλείσαι να καταβάλεις σκληρή προσπάθεια που μπορεί να σε κουράσει όμως αργότερα είναι βέβαιο ότι θα σε ανταμείψει.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα είναι ο φύλακας-άγγελος σου σε ότι αφορά εργασιακά ζητήματα, καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από παγίδες που μπορεί να υπάρξουν στο πεδίο της δουλειάς. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες, στο πολιτικό σου ζώδιο, λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για σχέσεις και συνεργασίες που θέλεις να πετύχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται θα σε απογειώσουν, καθώς τα πρόσωπα που έρχονται κοντά σου λειτουργούν ευνοϊκά για εσένα και τις επιδιώξεις σου.

Δείξε προσοχή σε εργασιακά ζητήματα το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) αυξάνουν την ένταση σε υπερβολικό βαθμό στο περιβάλλον της δουλειάς και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις που θα φέρουν αιφνιδιαστικές ρήξεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επικεντρώνουν όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα λειτουργήσουν διαλυτικά στους συγκεκριμένους τομείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές υπερβολές που δεν θα σου επιτρέψουν να δεις ώριμα και ρεαλιστικά τα πράγματα και μπορεί να οδηγήσουν σε αποφάσεις που αργότερα δεν θα είναι εύκολο να αναίρεσης.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την προσωπική σου διεύρυνση. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε υπερβολική γκρίνια και επικριτικότητα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με κοντινά σου πρόσωπα.

Ζώδια 2021

Ζυγός – 2021: Ο δρόμος της προόδου είναι ανοικτός

Ζυγέ, το 2021 θα σηματοδοτήσει για εσένα την απαρχή μιας νέας πορείας, καθώς έχεις απαλλαγεί από σημαντικά εμπόδια και ευθύνες που έχουν λειτουργήσει περιοριστικά και επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου τα προηγούμενα χρόνια. Η προσωπική σου απελευθέρωση έρχεται μέσα από τα αισθηματικά σου και πιθανές σημαντικές επιλογές που καλείσαι να πραγματοποιήσεις.

Είναι σαφές ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου,  σε οδηγεί σε μία ριζική μεταμόρφωση που αφορά κυρίως απόψεις, νόρμες και νοοτροπίες που έχεις εμφυσήσει από την οικογένεια. Δεν θα διστάσεις να πετάξεις από πάνω σου ότι θεωρείς ότι λειτουργεί σαν βαρίδι στην προσωπική σου εξέλιξη και αυτό έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον, τις ρίζες, κοινωνικά στερεότυπα και ιδέες που μπορεί να μη σου ταιριάζουν πια. Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να είναι δύσκολες, όμως θα σε οδηγήσουν στην θεμελίωση μιας προσωπικότητας που δεν θα επηρεάζεται συναισθηματικά και ψυχικά από απωθημένα παλαιότερων καταστάσεων που αφορούν το οικογενειακό πεδίο.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, καλώντας σε το 2021 να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να δεις τι σου προσφέρει το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και αν πραγματικά σε καλύπτει, καθώς οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια σε μία περίοδο όπου είτε θα παραμείνεις σε μία σχέση που θα σε κάλυπτε απόλυτα είτε δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις ώστε να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Ζητήματα παιδιών μπορεί να προκύψουν που με ωριμότητα και ψυχραιμία καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα δώσει ώθηση και αισιοδοξία, καθώς βλέπεις την προσωπική σου ζωή να ανθίζει είτε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου είτε σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν και να αποτελέσουν ένα κομβικό σημείο για εσένα. Η θετική προσέγγιση στα πράγματα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα που επηρέασαν παλιότερα τις σχέσεις σου. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει μία πρώτη γεύση των υποχρεώσεων που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Αυξάνονται σημαντικά οι απαιτήσεις και τα αντικείμενα που αναλαμβάνεις και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο, εκδηλώνοντας νευρικότητα και γκρίνια.

Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει στην προσωπική σου ζωή το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου, γι αυτό φρόντισε να διαφυλάξεις την σχέση σου έχοντας ηρεμία και όντας λογικός και συνετός. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει την καχυποψία και τις ανασφάλειες που θα δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την ζήλια και τις αμφιβολίες που μπορεί να βάλουν δυναμίτη στην σχέση σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου σου δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που επηρεάζουν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις που έχουν δημιουργήσει εντάσεις με σπουδαία πρόσωπα στη ζωή σου. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές ή ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής φύσεως που καλείσαι να διαχειριστείς. Οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους, κληρονομιές ή επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν από εσένα συνετή διαχείριση, μακριά από υπερβολές και έξοδα που θα σε οδηγήσουν σε κακή διαχείριση.

Σκορπιός – 2021: Περισσότερες ευθύνες!

Σκορπιέ, το 2021 προμηνύεται χρόνια που θα σε απασχολήσουν έντονα οικογενειακά ζητήματα. Καλείσαι να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονα συναισθήματα και περιορισμό. Ανατροπές σε συνεργασίες και προσωπική ζωή δημιουργούν παράλληλα ένα εκρηκτικό σκηνικό σε σημαντικούς τομείς στη ζωή σου.

Ο Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο πρώτο δεκαήμερο, και ανατρέπει τα δεδομένα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές αποχωρήσεις από τη ζωή σου που θα στιγματίσουν τόσο τις συνεργασίες όσο και τα αισθηματικά σου καθώς δεν θα διστάσεις να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται την ανάγκη να έχεις τον δικό σου βηματισμό. Παράλληλα, πιθανό είναι να νιώσουν οι σημαντικοί άλλοι τη ζωή σου ότι δεν ικανοποιείς φιλοδοξίες και ανάγκες που έχουν και να αποφασίσουν την οριστική απομάκρυνση από εσένα. Νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά που θα δημιουργήσουν δυνατές δονήσεις και συγκινήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Να θυμάσαι μόνο ότι ο ουρανός προμηνύει αστάθεια, γι αυτό οφείλεις να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά αν μπορείς να εμπιστευτείς τα πρόσωπα αυτά ή σου δημιουργούν ανασφάλεια με τα συνεχή ηλεκτροσόκ που είναι πιθανό να σου κάνουν.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αναλάβεις τις ευθύνες στην οικογένεια ή οι καταστάσεις έρχονται με τέτοιο τρόπο που δεν έχεις άλλη επιλογή. Είναι γεγονός ότι οι συνθήκες γίνονται περισσότερο πιεστικές από ποτέ και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα με τους οικείους σου. Βέβαια νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις ότι σε έχει στιγματίσει και μπορεί να λειτουργεί επιβαρυντικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή καθώς με ευκολία μπορεί να απομακρυνθείς από την οικογένεια αν δεν υπάρχει από την πλευρά σου καλή διάθεση και κατανόηση.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 σε βοηθά να λύσεις υποθέσεις οικογενειακού χαρακτήρα ή δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν. Ιδανική είναι η συγκεκριμένη περίοδος για μετακομίσεις ή μία νέα αρχή μακριά από την πατρική οικογένεια που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανεβάζει την αισιοδοξία και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επικρατήσει η αρμονία στις σχέσεις σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα αισθηματικά σου.

Οι εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά την οικογένεια το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου μπορεί να είναι ραγδαίες. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) αυξάνουν κατακόρυφα την ένταση λόγω ανατροπών και αιφνιδιαστικών γεγονότων που επηρεάζει σημαντικά τις σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή καθώς δεν θα διστάσεις να κοντραριστείς με όποιον θεωρήσεις ότι δεν αντιλαμβάνεται αυτά που νιώθεις με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου αγγίζουν ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός σε όποιες επιλογές και αποφάσεις καλείσαι να πάρεις καθώς μπορεί να είσαι επιρρεπής σε υπερβολές η να υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν για να επωφεληθούν. Οι απώλειες θα είναι σημαντικές, γι αυτό φρόντισε τις συγκεκριμένες χρονικές περιόδους να είσαι ιδιαίτερα φειδωλός σε έξοδα και προσεκτικός σε πιθανές συμφωνίες οικονομικής φύσεως.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου καθιστά άκρως σημαντικά κάποια καρμικά ζητήματα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε αμετροέπεια και αλαζονεία, κάτι που θα επηρεάσει συνεργασίες και σχέση με δυσάρεστο τρόπο αν το επιτρέψεις.

Ζώδια 2021

Τοξότης – 2021: Νέα ξεκινήματα!

Τοξότη, δεν επιτρέπεις πια στους φόβους και στο έλλειμμα αυτοπεποίθησης να σε ταλαιπωρεί, καθώς το 2021 επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στην επικοινωνία. Αυτό θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά και σε ότι αφορά επαγγελματικές υποθέσεις, κυρίως σε σχέση με το εμπόριο, το διαδίκτυο, οι δημόσιες σχέσεις. Παράλληλα θα λειτουργήσει ευεργετικά και στις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον, καθώς θέλεις ουσιαστικές σχέσεις και θα φροντίσεις να τις θεμελιώσεις.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δημιουργεί μία ρευστή κατάσταση σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια με οικεία πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που πραγματικά επιδιώκεις στο συγκεκριμένο πεδίο, καθώς δεν αποκλείεται να νιώσεις κάποιες στιγμές ότι τα γεγονότα που έχουν προκύψει λειτουργούν διαλυτικά στο οικογενειακό περιβάλλον. Νοοτροπίες και προκαταλήψεις που έχει εμφυσήσει η οικογένεια απομυθοποιούνται, καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις αλήθειες που μπορεί να σε πληγώσουν όμως μακροπρόθεσμα θα αντιληφθείς ότι σε βοήθησαν να προχωρήσεις χωρίς αυταπάτες σε μία νέα πορεία σχέσεων, όπου η κατανόηση και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Αυτό όμως θα χρειαστεί χρόνο,

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και είναι γεγονός ότι εκφράζεις με ωριμότητα και αποφασιστικότητα σκέψεις και ιδέες που μπορεί να έχεις. Η στάση σου εντυπωσιάζει κυρίως τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να θεμελιώσεις εκ νέου τη σχέση σας με γερές βάσεις, καθώς θέλεις να μείνεις μακριά από αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και ανωριμότητα. Παράλληλα επικεντρώνεσαι με σταθερά και σίγουρα βήματα σε εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακά αντικείμενα που σου ταιριάζουν πολύ.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 ευνοεί σημαντικά το να εντρυφήσεις σε ένα νέο αντικείμενο που θα σε γεμίσει οι γνώσεις και θα ανακουφίσει την περιέργεια για νέες πληροφορίες που έχεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες που θα παίξουμε σημαντικό ρόλο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει ένα πρώτο δείγμα οικογενειακής ηρεμίας και εύνοιας που θα απολαύσεις με όλη σου την ψυχή. Είναι σημαντικό για εσένα να λήξεις ζητήματα που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον όσο πιο ανώδυνα και αρμονικά γίνεται.

Καλά θα κάνεις να αποφύγεις έντονες καταστάσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αφήνουν περιθώρια για νέες εξελίξεις σε ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε έντονες κόντρες που θα κοστίσουν στις στενές σου σχέσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τους Διδύμους που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επηρεάζουν καταλυτικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς φέρνουν στο φως ζητήματα που απασχολούν τόσο τις συνεργασίες όσο και την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τις αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Το πιθανότερο είναι σε μεταγενέστερο χρόνο να μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική βάση σε ότι εκφράζουν. Παράλληλα μείνε μακριά από υπερβολές, καθώς η αμετροέπεια δεν θα ευνοήσει πιθανές επιδιώξεις που έχεις. Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου φωτίζει σκοτεινές πλευρές στο εργασιακό περιβάλλον και το πιθανότερο είναι να βρεθείς αντιμέτωπος με παρασκηνιακές διεργασίες που θα σε ενοχλήσουν σφόδρα. Προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικές υπερχειλίσεις και σπασμωδικές αντιδράσεις που δεν θα σε ευνοήσουν. Αντίθετα θα σου δημιουργήσουν πολλαπλά ζητήματα.

Αιγόκερως – 2021: Αξιοποίησε σωστά το χρόνο σου!

Αιγόκερε το 2021 είναι γεγονός ότι νιώθεις ανακουφισμένος, με τον Κρόνο να έχει φύγει πια από το ζώδιό σου Οι ανακατατάξεις που έχουν υπάρξει στη ζωή σου τα προηγούμενα τρία χρόνια πιθανά να σε κούρασαν, το 2021 όμως σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις με μεγαλύτερη ευκολία στόχους που μπορεί να έχεις.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, λειτουργεί αναγεννησιακά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να αποβάλλεις κάθε λανθασμένη νοοτροπία ή στοιχείο του χαρακτήρα σου που σε εμποδίζει να εξελιχθείς και σε κρατά καθηλωμένο σε παλιότερες καταστάσεις. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από πιθανές εμμονές και την ανάγκη ελέγχου που εκδηλώνεται με μεγάλη ευκολία κάτω από τη αυτή τη συνθήκη. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς συγκεκριμένες καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου μακριά από χειριστικές και φοβικές συμπεριφορές που δεν θα σε βοηθήσουν να μεταμορφωθείς. Όμως αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι απαιτείται η προσωπική ριζική αλλαγή για να μπορέσεις να βιώσεις κάθε στιγμή της ζωής σου και των επιλογών σου επί της ουσίας, μακριά από το φαίνεσθαι και την επιφάνεια.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και νιώθεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αναθεωρήσεις ηθικές αξίες, ζητήματα ασφαλείας και οικονομικής διαχείρισης που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα μέσα στο χρόνο. Πιθανό είναι να υπάρξουν γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να περιοριστείς σε οικονομικό επίπεδο καθώς η ευκαιρία δεν είναι ίδια. Αξιοποίησε τις συγκεκριμένες καταστάσεις της ζωής σου για να αναθεωρήσεις τις οικονομικές προτεραιότητες και να δημιουργήσεις μία νέα οικονομική προσωπική πολιτική, όπου θα απολαμβάνεις μέσα από αυτή την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου 2021 θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα και σχέδια που μπορεί να έχεις. Παράλληλα όμως θα δημιουργήσει έντονη αίσθηση σπατάλης που δεν θα σου επιτρέψει να αποταμιεύσεις. Αντίθετα, στο τέλος της ημέρας το ισοζύγιο του προϋπολογισμού σου δεν θα δείχνει κέρδη. αν δεν προσπαθήσεις να είσαι φειδωλός σε περιττά έξοδα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες ανοίγει νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά τη γνώση και το εμπόριο. Καθιστά παράλληλα σημαντικές τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις όποιες αντιθέσεις είχαν προκύψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα με μεγάλη ευκολία.

Είναι απαραίτητο να μην ρισκάρεις προβαίνοντας σε οικονομικά ανοίγματα το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ανατροπές των αρχικών σχεδιασμών και τελικά να ανακαλύψεις ότι οι επιλογές σου οδηγούν σε απώλειες. Δεν αποκλείεται να ενισχυθούν οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης σε αντίστοιχη περίπτωση.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου μπορεί να δημιουργήσουν έντονη αναστάτωση σε ότι αφορά την καθημερινότητα, τη δουλειά και καταστάσεις που εκκρεμούν και πιθανόν να σε ταλαιπωρούν ακόμα σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις όποιες ψευδαισθήσεις, καθώς θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα πλήξουν τη δουλειά και θα δημιουργήσουν προβλήματα με πρόσωπα στον συναδελφικό περιβάλλον. Παράλληλα προσπάθησε να αποφύγεις τις όποιες προτάσεις φαίνονται ιδανικές και να ακολουθήσεις μία ρεαλιστική πολιτική, όπου θα εξετάσεις κάθε σημείο των ευκαιριών που σου δίνονται. Το πιθανότερο είναι να βρεις παγίδες που οφείλεις να αποφύγεις για να προστατευτείς. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου θα αναστατώσει την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις καθώς φαίνεται ότι οδηγείσαι σε ένα οριστικό κλείσιμο κύκλου που είναι σημαντικό για εσένα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν, προσοχή σε υπερβολές και προκαταλήψεις που θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Ζώδια 2021

Υδροχόος – 2021: Ξεκαθαρίσματα και ευκαιρίες!

Υδροχόε, με τον Κρόνο και τον Δία να βρίσκονται στο ζώδιό σου είναι ξεκάθαρο ότι το 2021 προμηνύεται έντονο σε όλα τα επίπεδα. Ξεκαθαρίζεις μέσα σου τι πραγματικά σε αντιπροσωπεύει, οριοθετείσαι έναντι των άλλων και δίνεις το στίγμα σου δείχνοντας πραγματικά τι σε ικανοποιεί και τι δεν θέλεις πια να υπάρχει στη ζωή σου.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του πρώτου μέχρι και τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου. Σε καλεί να ανατρέψεις τα δεδομένα κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια, καθώς διαπιστώνεις με το πέρασμα του χρόνου ότι οι επιλογές, οι απόψεις και οι αποφάσεις του οικείου περιβάλλοντος έχουν λειτουργήσει περιοριστικά στην δομή του χαρακτήρα σου. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από ότι δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να απελευθερωθείς από προκαταλήψεις και νοοτροπίες που δεν σου ταιριάζουν. Δεν αποκλείεται μία σημαντική αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την πατρική οικία που θα σε βοηθήσει να ανεξαρτητοποιηθείς πλήρως και να δρομολογήσεις την ζωή σου όπως εσύ θέλεις.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στο ζώδιό σου, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και αντιλαμβάνεσαι ότι μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης ωριμότητας, ανακατατάξεων και οριοθέτησης απέναντι στους άλλους που είναι σημαντική στη ζωή σου. Νιώθεις τις υποχρεώσεις να βαραίνουν την ψυχολογία σου, όμως είναι γεγονός ότι ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου πορεία σε όλα τα επίπεδα. Προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή κρίνεται και αναθεωρείται ανάλογα με τα δεδομένα που θέλεις να έχεις πια σε κάθε σου βήμα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και απόλυτος με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο μέχρι στιγμής, επιδιώκοντας με αυτό τον τρόπο να αντιληφθούν ότι ξέρεις πολύ καλά που βαδίζεις και ότι πια κρατάς το πηδάλιο της ζωή σου σφιχτά στα χέρια σου.

Ο Δίας στο ζώδιό σου από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα, καθώς νιώθεις παρ’ όλες τις πιεστικές συνθήκες και τις αυξημένες υποχρεώσεις ότι με αισιοδοξία και θετική σκέψη μπορείς να προχωρήσεις σε μεγάλα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι με τις κεραίες ανοιχτές για πιθανές προτάσεις που μπορεί να έρθουν, καθώς θα είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για εσένα. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει ανάσες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μπορείς να δρομολογήσεις σχέδια με βάση τον προϋπολογισμό σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές σπατάλες που μπορεί να σε βοηθήσουν να απολαύσεις προσωρινά χαρές της ζωής όμως θα δημιουργήσουν κενό στο εισόδημά σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε όλους τους τομείς και σε πιθανές αποφάσεις που θεωρείς ότι πρέπει να προχωρήσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να δημιουργήσει αστάθεια, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα κυρίως σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα εντάσεις σε ότι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις που μπορεί να καταλήξουν δυσάρεστα, αν δεν κατανικήσεις τη νευρικότητα και την ανασφάλεια που θέλεις να εκτονώσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Τοξότη – Διδύμων που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου δημιουργούν σημαντικά ζητήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε φιλικό επίπεδο, καθώς καλείσαι να κλείσεις καταστάσεις και περιόδους στη ζωή σου και να ανοίξεις νέες υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα οδηγήσουν σε πιθανές υπερβολές από την πλευρά σου. Δεν πρέπει η στάση σου να δημιουργήσει δυσαρέσκεια και προβληματισμό στο ταίρι σου, καθώς μόνο με ψυχραιμία και ρεαλισμό θα εξελιχθεί ομαλά η σχέση. Προσοχή παράλληλα σε όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουν ρεαλιστική βάση και να υπάρξουν λανθασμένες επιλογές που αργότερα θα σε απογοητεύσουν και θα σε προσγειώσουν ανώμαλα. Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου επικεντρώνει την προσοχή σου στο οικογενειακό και στο επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς καλείσαι να κλείσεις μία σημαντική περίοδο της ζωής σου εν μέσω υπερβολών και συμπεριφορών που πιθανά δεν σου ταιριάζουν. Η αμετροέπεια και ο παρορμητισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι στις οποίες κινήσεις για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές.

Ιχθείς – 2021: Μια χρονιά με διακυμάνσεις!

Ιχθύ, ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να βαραίνουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου έρχονται στην επιφάνεια το 2021 και καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με στωικότητα. Ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου και να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες που σε κρατούν δέσμιο σε παρελθούσες καταστάσεις.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου, επηρεάζει κυρίως τον γεννημένο στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά ποιος πραγματικά είσαι, ποια πρόσωπα είναι γύρω σου και θέλουν επί της ουσίας να σε στηρίξουν, ποια είναι η ιδανική πορεία ζωής που πρέπει να ακολουθήσεις. Θολές σκέψεις και αδιευκρίνιστες συμπεριφορές μπορεί να ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις επιλογές σου, καθώς νιώθεις ότι δεν έχεις ξεκάθαρο κριτήριο. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπέρμετρες απαιτήσεις από τους γύρω σου ή κυρίως και πάνω από όλα από τον εαυτό σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις όποιες επιλογές μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες έχοντας στο νου σου εξιδανικευμένες καταστάσεις. Οι αυταπάτες θα σε ταλαιπωρήσουν και θα σε οδηγήσουν πιθανά σε λανθασμένες αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, και σε καλεί να κάνεις βουτιά στα άδυτα του εαυτού σου, καθώς ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις ξεπεράσει φόβους και ανασφάλειες από καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Η ψυχολογία βαραίνει, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς για να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου, τι είναι αυτό που μπορεί να λειτουργεί περιοριστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις απελευθερωμένος από απωθημένα και ενοχές. Οι συνθήκες ευνοούν την ενασχόληση με τον εσωτερισμό, την δημιουργία, την τέχνη. Μέσα από τους συγκεκριμένους τομείς θα ανακουφίσεις τον εαυτό σου και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 έως και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 σε βοηθά να απαλύνεις τον πόνο που κρύβεις μέσα σου και να προχωρήσεις μπροστά κλείνοντας κεφάλαια που σου έχουν στιγματίσει από παρελθούσες καταστάσεις. Να θυμάσαι ότι έχεις έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σου που θα σε βοηθήσει να σταθείς όρθιος σε κάθε δυσκολία και θα σου δώσει ώθηση να ξεπεράσεις τις οποίες καταστάσεις σε προβληματίσουν. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στο ζώδιό σου σού δίνει μία πρώτη ένδειξη ανάπτυξης και διεύρυνσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που έρχονται τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για να προχωρήσεις δυναμικά σε επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να απογειωθείς.

Φόβοι και απωθημένα ενισχύονται σημαντικά το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς και στα μέσα Ιουνίου, καθώς έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν σου επιτρέπουν να νιώσεις ασφαλής και η αστάθεια που δημιουργείται επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που κίνησε σε όλα τα επίπεδα. προσοχή σε καταστάσεις του παρελθόντος, καθώς τα δεδομένα ανατρέπονται λόγω ξαφνικών ζητημάτων που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να δημιουργήσουν αναταράξεις σε ότι αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή, καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις κύκλους καταστάσεων που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές επιλογές, καθώς οι υπερβολές ή οι ψευδαισθήσεις δεν αφήνουν περιθώριο για να έχεις αντικειμενική κρίση στα πράγματα δυσκολεύοντας τις όποιες αποφάσεις. Καλό είναι να μετριάσεις τον υπέρμετρο εγωισμό και να αναπτύξεις ρεαλιστικές απαιτήσεις από τους άλλους, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε ένταση και συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου στρέφει το ενδιαφέρον σε ότι αφορά το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον, καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη ευκαιρία για να κλείσεις υποθέσεις που έχουν δημιουργήσει απωθημένα και ανασφάλειες ώστε να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σου.

πηγή: myastro

Δείτε εδώ τις προβλέψεις του μήνα Δεκεμβρίου.