Ψάχνετε “resolutions” για τη νέα χρονιά; Θέλετε να δώσετε μία έξτρα ώθηση στη ζωή σας και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας; Βρίσκετε διαρκώς δικαιολογίες και αφήνετε κάποια πράγματα για αύριο;
Η ιστορία του Jared, ενός Αμερικανού που ήταν παχύσαρκος όλη του τη ζωή, θα σας αποδείξει με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως όλα γίνονται όταν μέσα σου ακουστεί αυτό το “κλικ” και αποφασίσεις να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά απ’ ότι έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μόλις βρεις το σημείο που θα τα αλλάξει πρώτα και κύρια τον τρόπο σκέψης σου, τότε έχεις κάνει το πρώτο βήμα. Γιατί κάθε μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται αυτό το πρώτο αποφασιστικό βήμα.
Η ιστορία του Jared που έχασε 135 κιλά μέσα σε 15 μήνες ακολουθώντας ένα ειδικό πρόγραμμα γιόγκα και φυσικά διατροφής συγκίνησε πάρα πολύ κόσμο, είτε αντιμετώπιζε τα ίδια σοβαρά προβλήματα όπως εκείνος, είτε κάποια πολύ πιο “ασήμαντα” και δεν έβρισκε το θάρρος να τα αντιμετωπίσει.
Εάν έχουμε μία ευχή για το 2016 είναι μία. Ας το πάρουμε απόφαση να κάνουμε πράξη αυτό που επιθυμούμε και όλα είναι πιθανά.