Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης έριξε αυλαία και μία από τις καλύτερες στιγμές της ήταν η παρουσίαση της συλλογής εσωρούχων Black Orchid που σχεδιάζει για την εταιρεία εσωρούχων Addition Elle το plus size μοντέλο Ashley Graham. Η Graham εκτός από το σχεδιασμό ανέλαβε και να παρουσιάσει την κολεξιόν περπατώντας περήφανα στο catwalk μαζί με άλλα μοντέλα μεγάλων μεγεθών και όπως ανέφερε το NBC New York αυτό ήταν ένα από τα πρώτα μεγάλα show της New York Fashion Week που φιλοξενεί τόσα πολλά plus size μοντέλα.

plus size ομορφιά

Black Orchid Fall 2015

Η Ashley Graham εκτός ότι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας της είναι και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκστρατείας #PlusIsEqual του brand Lane Bryant που ακολουθεί την καμπάνια την καμπάνια #ImNoAngel η οποία συγκέντρωσε πολλά αντιφατικά σχόλια για τη στόχευση της ενάντια στα “αγγελάκια” της Victoria Secret.

plus size ομορφιά

Η Plus is Equal καμπάνια της Lane Bryant

Η Graham ενθαρρύνει τους ακολούθους της στα social media να ακολουθούν το hashtag #IAmSizeSexy που έχει ως στόχο να προωθήσει την καθιέρωση νέων προτύπων ομορφιάς στη βιομηχανία της μόδας.

plus size ομορφιά

Ashley Graham

Ίσως να μην είναι και τόσο δύσκολος ο στόχος της αφού η εικόνα τόσο της Graham όσο και των άλλων μοντέλων με τις πλούσιες καμπύλες στην πασαρέλα του show της Νέας Υόρκης ήταν άκρως εντυπωσιακή.

plus size ομορφιά

Black Orchid Fall 2015

plus size ομορφιά

Black Orchid Fall 2015

Η ίδια η Graham μίλησε στο Popsugar.com για την εμπειρία της να παρουσιάζει τη δική της συλλογή εσωρούχων για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό. Έτσι, εκτός ότι ένιωσε πως όλη αυτή η προσπάθεια ανταμείφθηκε, όταν ρωτήθηκε για το ποια εσώρουχα θεωρεί σέξι δήλωσε πως είναι εκείνα που έχουν την τέλεια εφαρμογή και νιώθει πως έχει τη σωστή υποστήριξη φορώντας τα. Στη συνέχεια δήλωσε πως η πρώτη της συλλογή Black Orchid είχε ένα ύφος bondage με σέξι εσώρουχα με γεωμετρικά κοψίματα δαντέλας ενώ για τη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν ετοιμάζει σχέδια με λάμψεις.

plus size ομορφιά

Black Orchid Fall 2015

Όσον αφορά το έργο της για την αποδοχή διαφορετικών προτύπων ομορφιάς η ομιλία της στο TED Talk που έλαβε χώρα στη Βαλένθια της Ισπανίας με τίτλο “Plus-size? More Like My Size!” ήταν ένα αξιόλογο μάθημα για την αυτο-αποδοχή ”Πρέπει να εργαστούμε μαζί για να επαναπροσδιορίσουμε την παγκόσμια αντίληψη για την ομορφιά, και αυτό ξεκινά με το να γίνει ο καθένας το δικό του πρότυπο. Είναι σημαντικό για άντρες και γυναίκες να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον θετικότητας. Εξυψώστε τις σημαντικές γυναίκες της ζωής σας. Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον για εκείνες να εκφράσουν την ομορφιά και το σώμα τους γι’αυτό που είναι όχι γι’αυτό που δεν είναι. Να είστε ο εαυτός σας. Να είστε αυθεντικοί. Να είστε ο αγαπημένος σας τύπος γυναίκας. Μην αφήσετε κανέναν να το ορίζει αυτό για εσάς. Και θυμηθείτε, πως αυτή είναι η γενιά της διαφορετικότητας. Ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα, αλλάζει”.

Δεν νομίζω πως χρειάζεται να προσθέσω κάτι παραπάνω αφού η ίδια η Ashley Graham τα είπε όλα!