Ο ζωδιακός κύκλος για ακόμη μια φορά έχει τις απαντήσεις…

Μην σου μπαίνουν άδικα ιδέες στο μυαλό. Ή να σου μπαίνουν δίκαια. Γιατί η απιστία έχει και εκείνη το ζώδιό της, οπότε μην πιστεύεις σε όρκους και γενικά κράτα μικρό καλάθι!

Κριός

Αν δεν παίρνει από την σχέση του όσα θέλει, τότε του είναι εύκολο να κοιτάξει αλλού. Θέλει να αισθάνεται όμορφα κοντά στον σύντροφό του και να νιώθει ενθουσιασμό.

Ταύρος

Ο πιστός του ζωδιακού. Δεν θα απατήσει εκτός και αν εξαρτάται το τέλος του κόσμου από αυτό. Είναι αφοσιωμένος, νοιάζεται για τον σύντροφό του και μένει πιστός. Μην το απατήσεις όμως γιατί στο επόμενο λεπτό θα κάνει το ίδιο.

Δίδυμοι

Ο πιο… άπιστος του ζωδιακού. Ό,τι του γυαλίσει θα πάει να το αποκτήσει. Θέλει την διαρκή επιβεβαίωση και αν δεν την παίρνει από αυτόν που θέλει, ξεφεύγει. Παρασύρεται εύκολα, μετανιώνει αλλά το… ξανακάνει!

Καρκίνος

Ακόμη ένα πιστό ζώδιο. Είναι ευαίσθητο ζώδιο και πιστεύει στην αξία της πραγματικής αγάπης. Δύσκολα θα απατήσει και θα προτιμήσει να χωρίσει παρά να κάνει μέσα σε σχέση.

Λέων

Αποφεύγει την απιστία μεν, αλλά δεν λέει και όχι κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Αν ένα άτομο του εξάψει την φαντασία θα δοκιμάσει να απιστήσει αλλά αν ο σύντροφός του είναι και εκείνος με φαντασία δεν το κουνάει από πλάι του!

Παρθένος

Αρκετά πιστό ζώδιο. Θα ψάξει την σχέση του 99,9% πριν πάρει την απόφαση να ξενοκοιτάξει. Συμβαίνει πολύ δύσκολα αλλά θα πρέπει να νιώσει τον απόλυτο εγκλωβισμό για να το κάνει.

Ζυγός

Ακόμη ένα πολύ άπιστο ζώδιο. Αν το κάνει, δύσκολα θα το καταλάβει το ταίρι του και αρέσκεται στον ποδόγυρο. Έχε τον από κοντά…

Σκορπιός

Όσο περίεργο και αν σου φανεί, είναι το πιο πιστό ζώδιο. Όταν δίνεται σε μια σχέση, δίνεται στα άκρα. Θα απατήσει από εκδίκηση ή για να πληγώσει. Δύσκολο να πάρει τα μάτια του από το άτομο που αγαπά…

Τοξότης

Ζώδιο της δράσης ο Τοξότης που δεν λέει «όχι» για μια περιπέτεια. Θα κοιτάξει από δω, θα κοιτάξει από εκεί και επιλεκτικά θα απατήσει…

Αιγόκερως

Πολύ πιστός ο Αιγόκερως, δεν ρίχνει τα τείχη ασφαλείας και δεν διακυβεύει την σχέση του για μια βραδιά. Πολύ συγκεντρωμένος, δεν παρασύρεται εύκολα και δεν θα ψάξει να απατήσει.

Υδροχόος

Μια στιγμή είναι εδώ, μια είναι εκεί και την άλλη κάπου αλλού. Απατάει σαν τον Δίδυμο, μέχρι να ερωτευτεί πραγματικά. Εκεί ξεχνάει μέχρι και τις καφετέριες που σύχναζε.

Ιχθύς

Ζωηρούλης ο Ιχθύς, θα κυνηγήσει την περιπέτεια και θα ψάξει το κάτι διαφορετικό. Ναι, θα απατήσει με έναν τύπο ανθρώπου τελείως διαφορετικό από τον σύντροφό του…