Η Μαντόνα και ο 16χρονος γίος της Ντέιβιντ εμφανίστηκαν μαζί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μποξ WBA, και οι φωτογράφοι τους εντόπισαν. Μητέρα και γιος περνούν πολύ χρόνο μαζί και κάτι που είναι σίγουρο είναι πως ο γιος της έχει επηρεαστεί από το εκκεντρικό στιλ της μητέρας του.

Και η ίδια μας έδειξε στο Instagram, τις στιγμές που περνάει μαζί με τον γιο της. O Ντέιβιντ Μπάντα φόρεσε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με ανοίγματα στο πλάι. Τον τελευταίο καιρό οι στιλιστικές επιλογές του Ντέιβιντ συζητιούνται περισσότερο από αυτές της μητέρας του καθώς ο ίδιος έχει κληρονομήσει από τη μητέρα του την αγάπη για τη μόδα.

Η Μαντόνα έχει συνολικά 6 παιδιά, δύο βιολογικά την Lourdes Leon και τον Rocco Richie και τέσσερα από υιοθεσία, τον David Banda, την Mercy και τις δίδυμες αδελφές, Stella και Estere.

Στα 16α γενέθλια του, η Μαντόνα είχε ποστάρει μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό και έγραψε:

«David Banda! Δεν το πιστεύω ότι μεγάλωσες κι έγινες αυτός ο νεαρός άνδρρας. Αυτός ο καλλιτέχνης. Αυτός ο αθλητής. Αυτός ο ευφραδής και χαρισματικός άνθρωπος».

«Ποιος να το ήξερε όταν σε γνώρισα στο ορφανοτροφείο Home of Hope στο Malawi να πίνεις αναψυκτικό από ένα μπιμπερό και να μην φοράς καν πάνα, ότι θα γινόσουν αυτή η δύναμη της φύσης; Ευτυχισμένα 16α γενέθλια».