Ο ορός τα τελευταία χρόνια κατέχει σημαντική θέση στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Υπάρχουν όμως αρκετές απορίες ως προς τη χρήση του. Πρέπει να τον χρησιμοποιούμε πάντα πριν την ενυδατική; Απευθύνεται μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες; Μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα ημέρας;

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πως πρέπει να χρησιμοποιείς τα serum, η λογική είναι απλή! Αρχικά, δεν έχουν καμία σχέση με την ενυδατική κρέμα. Η λειτουργία τους είναι διαφορετική. Οι οροί είναι φτιαγμένοι από συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά πιο εξειδικευμένης δράσης. Στοχεύουν σε πιο ειδικές ανάγκες της επιδερμίδας. Καταπολεμούν θαμπάδα, ρυτίδες, χαλάρωση, ανοιχτούς πόρους, ευαισθησίες κλπ. Έχουν διαφορετική υφή, διεισδύουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα και φέρνουν πιο γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.

Η σωστή χρήση

Τα serum μπορούν όντως να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα. Χωρίς όμως σωστό καθαρισμό και απολέπιση, η χρήση τους δεν έχει αξία. Αν δεν καθαρίσεις σχολαστικά το πρόσωπό σου, οι πόροι δεν απεγκλωβίζουν τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα. Το αποτέλεσμα θα είναι ο ορός να μην απορροφηθεί σωστά. Το καλύτερο είναι να τον χρησιμοποιείς καθημερινά και στη συνέχεια να απλώνεις την κρέμα σου.

Ορός ή ενυδατική κρέμα;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι και τα δύο. Είναι τελείως άλλη η δράση του κάθε προϊόντος. Τον ορό τον χρειάζεσαι για τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ενώ την ενυδατική για τη διατήρηση της υγρασίας στην επιφάνεια. Επίσης, ένα serum δεν απευθύνεται μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά πρόκειται για παρανόηση.

Αν θες να δοκιμάσεις έναν ορό και να δεις πράγματι διαφορά, συστήνουμε το νέο το Super Serum [10] της Nuxe. Αποτέλεσμα της μοναδικής υφής 2 φάσεων που συνδυάζει την τεχνογνωσία της Nuxe στα έλαια και τη αντιγήρανση, το Super Serum [10] συνδυάζει για 1η φορά τα οφέλη μιας πρωτοποριακής πράσινης τεχνολογίας: 100% μικροσφαιρίδια κλάσματος φυτικών ελαίων. Αυτή η καινοτομία υποστηρίζει τη μοναδική φόρμουλα που περιέχει Φυσικό Υαλουρινικό Οξύ που εγχέεται σε χιλιάδες φυτικά χρυσά μικροσφαιρίδια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό φυσικό συμπύκνωμα που προσφέρει απόλυτη απόδοση και απόλαυση για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Το δέρμα συμπεριφέρεται σαν να ήταν 10 χρόνια νεότερο και το προϊόν είναι κατάλληλο και για vegan.

 Διαβάστε επίσης: 10 tips για να προστατέψεις το δέρμα σου από τον ήλιο