Είμαστε στην καρδιά της άνοιξης και το καλοκαίρι έρχεται με γοργά βήματα. Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όταν καλοκαιριάζει είναι η θάλασσα και το δεύτερο ότι χωρίς γυαλιά ηλίου δεν ξεμυτίζουμε από το σπίτι. Φυσικά, είναι το αγαπημένο μας αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε μας look.

MARC JACOBS για γυαλιά ηλίου και οράσεως που θα δώσουν στο στιλ σου μια statement πινελιά

 

Αυτά τα ξεχωριστά γυαλιά ηλίου αποτυπώνουν το μοναδικό πνεύμα της μάρκας με μια εκλεπτυσμένη και μοδάτη πινελιά: αντλώντας έμπνευση από την εμβληματική τσάντα Μarc Jacobs snapshot bag, αυτά τα νέα γυαλιά διαθέτουν στιλάτους, εντόνους, χρωματιστούς συνδυασμούς, αλλά και κομψούς τόνους του μαύρου και της ταρταρούγας, με το χαρακτηριστικό λογότυπο J Marc να ξεχωρίζει στους βραχίονες.

 

Σύγχρονα και κομψά γυναικεία υπερμεγέθη τετράγωνα γυαλιά ηλίου, σε στιλάτους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

Τους βραχίονες κοσμεί το υπερμέγεθες λογότυπο j marc με γαλβανιζέ επεξεργασία, ως φινετσάτη πινελιά.

Γυαλιά οράσεως σε μοντέρνο σχήμα πεταλούδα σε στιλάτους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και στην κλασική εντελώς μαύρη εκδοχή για μια διαχρονική προσέγγιση.

Αυτά τα κομψά και θηλυκά γυαλιά ηλίου και οράσεως, σχεδιασμένα για την εκλεπτυσμένη και στιλάτη γυναίκα, είναι διακοσμημένα με το εμβληματικό στρογγυλό λογότυπο j marc στους βραχίονες.