Η νέα συλλογή Simone Rocha x H&M είναι το αποτέλεσμα δέκα χρόνων σχεδιασμού. Πρόκειται για μια απεικόνιση των ευαισθησιών και των εμβληματικών κομματιών που χαρακτηρίζουν τη Rocha ως σχεδιάστρια. Η Rocha και η H&M αποκάλυψαν μάλιστα το επίσημο βίντεο και τις εικόνες της καμπάνιας της επερχόμενης συλλογής. Γυρισμένη με το χαρακτηριστικό αισιόδοξο στυλ του Tyler Mitchell, η καμπάνια μας καλεί να μπούμε στον κόσμο της Simone Rocha x H&M. Είναι ένας φόρος τιμής στην Ιρλανδία, στο Χονγκ Κονγκ, στις σιλουέτες, στις υφές, στην κληρονομιά, στην οικογένεια, στην οικειότητα και στη χαρά. Tα ρούχα της σειράς θα είναι διαθέσιμα από τις 11 Μαρτίου στο hm.com και θα περιλαμβάνει προτάσεις σε ρούχα και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια.

Τα πρόσωπα της καμπάνιας

Οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας είναι δυναμικοί άνθρωποι που θαυμάζει η Rocha. Οι ανερχόμενοι ηθοποιοί Daisy Edgar-Jones και Micheal Ward εμφανίζονται στο πλευρό της πρίμα μπαλαρίνας του Royal Ballet, Francesca Hayward, της καλλιτέχνιδας Faye Wei Wei, των μοντέλων Mouchette Bell και Aramish Mangi και της πρωτοπόρου μουσικού Kelsey Lu. Η τελευταία έχει γράψει και το υπέροχο soundtrack για την ταινία της καμπάνιας. Συμμετέχουν επίσης φιγούρες που εμφανίζονται συχνά στον κόσμο της Rocha, στις επιδείξεις ή στις εικόνες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μοντέλο Tess McMillan και οι αδελφές Adwoa Aboah και Kesewa Aboah.

Η ιστορική έπαυλη Great Dixter και οι κήποι του Northiam

Η καμπάνια γυρίστηκε στην ιστορική έπαυλη Great Dixter και στους κήπους του Northiam στο ανατολικό Σάσσεξ της Αγγλίας. Παραπέμπει στα στάδια ενός γεύματος. Βλέπουμε τις ιεροτελεστίες που συνοδεύουν το φαγητό και τον ελεύθερο χρόνο μαζί με φίλους. Η προσοχή στρέφεται στην προετοιμασία, στην οργάνωση, στην καθαριότητα και το στρώσιμο του τραπεζιού, στην παρουσίαση των φρέσκων λουλουδιών και στη χαλάρωση που ακολουθεί.

Δημιουργήθηκε με τη βοήθεια πολλών συνεργατών της Rocha, του στυλίστα Robbie Spencer, του make-up artist Thomas De Kluyver και της hair stylist Cyndia Harvey. Το πλατό σχεδιάστηκε από τον David White. Παραπέμπει στα εντυπωσιακά installations με τη ρεαλιστική υφή που χαρακτηρίζουν πλέον τα καταστήματα και τις εικόνες της Rocha, καθώς και στα αέρινα κομμάτια υφάσματος που εμφανίζονται συχνά στις εικόνες του Mitchell.

Δείτε παρακάτω το video: