Αυτά παθαίνεις όταν μπλέκεις με γυναίκα σκηνοθέτη καθώς η Sam Taylor Johnson αποκάλυψε πως επέλεξε να δείχνει συχνά την πίσω όψη του Jamie Dornan για λόγους “γυμνής ισότητας”.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην πρεμιέρα του “Fifty Shades of Grey” στο Λονδίνο, η σκηνοθέτις της ταινίας δήλωσε πως επειδή έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυναικείο γυμνό στη μεγάλη οθόνη, ήθελε να υπάρχει ισότητα στις γυμνές σκηνές των πρωταγωνιστών της ταινίας. Εφόσον ο Jamie Dornan που υποδύεται τον Christian Grey είχε αρνηθεί να αποκαλυφθεί όπως τον γέννησε η μαμά του, τα οπίσθια του ήταν μοιραίο να “πληρώσουν” τη σκηνοθετική οδηγία.

Ο ίδιος ο Dornan, που έχει δει μία φορά την ταινία, ομολόγησε πως δεν αισθάνθηκε πολύ άνετα με την έκθεση της πίσω πλευράς του που του φάνηκε πως δεν σταματούσε να φαίνεται στη μεγάλη οθόνη ”Σκέφτηκα ίσως να στείλω ένα e-mail και όταν κοίταξα την οθόνη εξακολουθούσα να βλέπω τα οπίσθια μου. Μου είναι δύσκολο να βλέπω έτσι τον εαυτό μου”.

Δύσκολο θέαμα είναι και για τη σύζυγο του Dornan, Amelia Warner , η οποία δεν έχει δει το έργο ”Δεν μοιάζω καθόλου στον Christian Grey. Δεν θα την πίεζα ποτέ να κάνει κάτι που δεν θέλει” δήλωσε ο Ιρλανδός ηθοποιός για τη σχέση με τη σύζυγο του.

O Jamie Dornan με τη σύζυγο του Amelia Warner

O Jamie Dornan με τη σύζυγο του Amelia Warner

Η Taylor-Johnson χάρηκε πολύ που βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας στην πόλη όπου κατοικεί, το Λονδίνο δηλώνοντας πως την περίμενε με αγωνία επειδή έχει πολλούς κυνικούς φίλους ενώ δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί τις αρνητικές κριτικές που έλαβε ο Jamie Dornan για την ερμηνεία του κυρίως επειδή του έλειπε αυτό το “κάτι”. ”Είναι πολύ δύσκολο να υποδύεσαι κάποιον που είναι τόσο κλεισμένος στον εαυτό του. Ο Jamie υποδύεται τον χαρακτήρα του υπέροχα υπόγεια” δήλωσε χαρακτηριστικά.

O Jamie Dornan με τη Dakota Johnson στην πρεμιέρα του Λονδίνου

O Jamie Dornan με τη Dakota Johnson στην πρεμιέρα του Λονδίνου

Ο Jamie Dornan δεν φαίνεται να πτοείται από τις αρνητικές κριτικές καθώς έχει δηλώσει πως με χαρά θα ενσαρκώσει τον Christian Grey για τις δύο επόμενες ταινίες καθώς επιθυμεί να τιμήσει την τριλογία.