Η Angie είναι μία μαμά που αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα. Βλέπει τη μικρή της κόρη να μεγαλώνει, την φωνάζει “Mayhem”, και να πειραματίζεται με τα ρούχα της!

Η μικρή ξεκίνησε παίρνοντας τα φορέματα, τις μπλούζες και τα παπούτσια της μαμάς, ποιο κοριτσάκι άλλωστε δεν κάνει το ίδιο, για να καταλήξει να παρουσιάζει εικόνες με στιλ και φαντασία. Είχε προηγηθεί βεβαίως κάτι που απέδειξε από νωρίς οτι ναι μεν η τετράχρονη θέλει να παίζει με την ενδυμασία της μεγάλης γυναίκας αλλά την ίδια στιγμή λατρεύει και “ξέρει” τη μόδα.Και εκτός του οτι έχει πάθος, έχει ωραία φαντασία, καλό γούστο και τον τρόπο να γίνεται φανταχτερή και κομψή χωρίς υπερβολές.

Όλα αυτά έγιναν αντιληπτά όταν μία μέρα η Mayhem άρπαξε φορέματα, κασκόλ και άλλα υλικά, τύλιξε τον εαυτό της και πόζαρε με τον αέρα του μοντέλου. Τότε η Angie είδε το φως…είχε μία Κάρι Μπράντσο μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Όμως επειδή βαρέθηκε να βλέπει τα ρούχα τους κουβάρι μέσα στα κουτιά των παιχνιδιών της μικρής της πρότεινε να φτιάξουν φορέματα από χαρτί! Το αποτέλεσμα είναι εκθαμβωτικό, τρυφερό και πολύ αισιόδοξο!

Χρώμα και φαντασία με παιδικότητα και χαμόγελο!

ΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Huffingtonpost