Κάθε φορά που μια χρονιά φεύγει, συνηθίζουμε να κάνουμε έναν απολογισμό με όσα κάναμε, είδαμε, σκεφτήκαμε, ή και όχι. Ανάμεσα τους είναι οι λίστες που κυκλοφορούν και δείχνουν τι αναζητήσαμε περισσότεροι οι Έλληνες στο ίντερνετ ή ποιες ήταν οι προτιμήσεις μας στα φαγητά. Το www.GLAMI.gr, η μεγαλύτερη και πιο εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης μόδας στην Ελλάδα, δημοσίευσε τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις και κατηγορίες των χρηστών σε προϊόντα μόδας και trends. Για να δούμε!

All time classic

Κάθε φορά που νιώθεις ανασφαλής με τις στιλιστικές επιλογές σου καταλήγεις σε κομμάτια που θεωρείς διαχρονικά. Το 2019, άντρες και γυναίκες καταναλωτές αγάπησαν ιδιαίτερα ένα από τα πιο πρακτικά fashion pieces του χειμώνα, το οποίο δεν είναι άλλο από το κλασικό μπουφάν.

Athleisure trend

Μια τάση που έχει αγαπηθεί ιδαίτερα τα τελευταία 2 χρόνια και συνεχίζει να ανεβαίνει σε δημοτικότητα. Λογικό αν σκεφτείς ότι συνδυάζει άνεση και στιλ. Τα αθλητικά brands βρέθηκαν ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών και όχι άδικα, αφού όπως φαίνεται, το συγκεκριμένο trend ήρθε για να μείνει.

Sneakers lovers

Με το athleisure να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και τους Έλληνες να τρέχουν μανιωδώς σε αγώνες δρόμου, δεν είναι να απορεί κανείς που τα αθλητικά παπούτσια ήταν ανάμεσα στις κορυφαίες πωλήσεις του www.GLAMI.gr.

Καλοκαίρι για πάντα!

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο τρελαινόμαστε στην Ελλάδα είναι το καλοκαίρι. Όοσ κι αν γκρινιάζουμε, καταβάθος θα θέλαμε το καλοκαίρι να διαρκέσει για πάντα. Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί στην πρώτη θέση των αναζητήσεων για το 2019 ήταν τα γυναικεία μαγιό! Μάλιστα, τα σχέδια με τις περισσότερες αναζητήσεις ήταν τα μαγιό που «αγκαλιάζουν» τις σιλουέτες με καμπύλες!

2 γάμοι και 1 βάπτιση!

Φήμες λένε ότι κάθε καλοκαίρι όλοι οι Έλληνες είναι καλεσμένοι σε τουλάχιστον 2 γάμους και 1 βάπτιση! Και επειδή δεν είναι μόνο φήμες τελικά, τα φορέματα για αυτές τις περιστάσεις ήταν και φέτος κορυφαία σε πωλήσεις μέσω του www.GLAMI.gr.