Wearables και HUAWEI είναι μια «σχέση»… πάθους και εξέλιξης, καθώς ειδικά στον τομέα των smartwatches, η εταιρεία – κολοσσός της υψηλής τεχνολογίας, όχι μόνο «πρωτοπορεί» αλλά παράλληλα βελτιώνει διαρκώς το concept των smartwatches»! Το HUAWEI WATCH GT4 στα 46mm πρόκειται για το επιστέγασμα ετών σχεδιαστικής καινοτομίας και εξέλιξης, επιβεβαιώνοντας τη «παράδοση» που θέλει την HUAWEI να είναι η κορυφαία εταιρεία στην αγορά των smartwatches!

Το WATCH GT4 στα 46mm πρόκειται για ένα smartwatch, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να χορταίνει το βλέμμα. Αν μη τι άλλο, η έκδοση των 46mm φέρνει έναν ξεχωριστό αέρα σχεδιαστικής «καινοτομίας» στην κατηγορία του, καθώς η HUAWEI δεν θέλησε να ακολουθήσει την «πεπατημένη», με ένα τετραγωνισμένο και άχαρο σχήμα, αλλά προτίμησε ένα οκταγωνικό bezelless design που αναμφίβολα απορρέει μπόλικο δυναμισμό. Η δε στιβαρή κατασκευή βρίσκεται στο επίκεντρο, η κάσα συνενώνει μεταλλικά στοιχεία στα bezels με σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το πίσω τμήμα που αποτελείται από συμπαγές πολυμερές φανερώνει την premium φιλοσοφία που επιθυμεί να περάσει στα smartwatches για μια ακόμη φορά η HUAWEI. Φυσικά, η πρόταση της Huawei διαθέτει πιστοποίηση IP68 για προστασία απέναντι σε σκόνη και σε λάσπη, ενώ είναι αδιάβροχο «αντέχοντας» στις 5ATM.

Με στυλ… «επιστημονικό»!

 

To HUAWEI WATCH GT4 κυριολεκτικά δεν χορταίνεις να του ρίχνεις κλεφτές ματιές όταν βρίσκεται στον καρπό σου, όμως εκτός του ότι πρόκειται για ένα πραγματικά «αψεγάδιαστο» smartwatch σε ότι έχει να κάνει με το design, αποτελεί και την επιτομή της state-of-the art τεχνολογίας στα wearables.

To R&D τμήμα του κινεζικού κολοσσού της τεχνολογίας εργάστηκε σκληρά και έριξε το βάρος στην ανάπτυξη ενός smartwatch που να μπορεί να φέρνει εις πέρας μια σειρά από health monitor tasks, παρέχοντας ένα ολιστικό αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν, το Watch GT4 αναλύει και συνδυάζει τα στοιχεία που παίρνει από διαφορετικού τύπου αναλύσεις όπως είναι η παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας, τα επίπεδα του οξυγόνου στο αίμα, τα patterns του ύπνου και η μέτρηση των επιπέδων των stress. Όλα τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να μετρηθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε το ρολόι με επιστημονικό τρόπο να εξάγει σοβαρά και λεπτομερή συμπεράσματα για την κατάσταση της υγείας σας.

Επιπλέον, ο αναβαθμισμένος αλγόριθμος TruSeen 5.5+, ο οποίος δρέπει τους καρπούς της A.I., προσφέρει εντυπωσιακά λεπτομερείς μετρήσεις σε ότι έχει να κάνει την καρδιακή λειτουργία. Εφαρμόζοντας τεχνικές deep και machine learning, το ρολόι είναι σε θέση να καταλάβει τι συμβαίνει στην καρδιά σας 24/7 και μάλιστα κάτω από οποιοδήποτε σενάριο. Ο έξυπνος συνδυασμός διαφορετικών online δεδομένων δίνει τη δυνατότητα να μετρήσει την καρδιακή σας λειτουργία με ακρίβεια… χιλιοστού. Πέραν όμως του εξελιγμένου health monitor, το Watch GT4 ξεχωρίζει για την ειδική λειτουργία Huawei TruSleep 3.0, η οποία φιλοδοξεί να περάσει την παρακολούθηση του ύπνου στο επόμενο level! Πέραν των κλασικών μετρήσεων που σχετίζονται με την ποιότητα, τη διάρκεια και το είδος του ύπνου σας, ο νέος εξελιγμένος αλγόριθμος που εστιάζει στο κομμάτι του sleep monitor, διαθέτει τη δυνατότητα να ανιχνεύει ακόμη και την υπνική άπνοια, επιτρέποντας στον χρήστη που πάσχει από άπνοια, να βρει τους τρόπους που θα τον βοηθήσουν στο να εξασφαλίσει καλύτερη ποιότητα ύπνου στην καθημερινότητά του.

Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η πρόταση της HUAWEI διαθέτει έναν ειδικό μετρητή θερμίδων, ένα πραγματικά εξελιγμένο calorie tracker, το οποίο μπορεί να γίνει η «αφετηρία» σας για την διατήρηση του σωστού και επιθυμητού βάρους. Το ρολόι είναι σε θέση να αναλύει τις διατροφικές σας συνήθειες και την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων και σε συνδυασμό με τον μεταβολισμό σας να σας ενθαρρύνει έτσι ώστε να διατηρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη σωστή διατροφή και στην κατάλληλη άσκηση. Μάλιστα, το Watch GT4 είναι τόσο εξελιγμένο στο κομμάτι του calorie tracker που δύναται να εξάγει συμπεράσματα από τα διαφορετικά lifestyles που έχει ο καθένας μας και έτσι να σας βοηθήσει να θέσετε τους δικούς σας διατροφικούς στόχους. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι διαθέτει και τη δυνατότητα έγκαιρης ενημέρωσης μέσω μιας σειράς από calorie alerts σε περίπτωση που… ξεφύγουν τα πράγματα.

Redefining… “Smartwatch”!

Χωρίς αμφιβολία, η HUAWEI για μια ακόμη φορά δικαιολογεί απολύτως τον τίτλο της ως η «βασίλισσα των wearables». Αναμφίβολα, η HUAWEI έχει τον «τρόπο» της όταν φτάνει η ώρα να παρουσιάσει ένα νέο smartwatch στην αγορά και το Watch GT4, απλώς αποτυπώνει την τεράστια πρόοδο που έχει κάνει η γνωστή εταιρεία τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία, με προϊόντα που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των users που επιθυμούν να φορούν ένα smartwatch που σχεδιάστηκε για να επαναπροσδιορίσει τους κανόνες!

Tech specs με μια ματιά!

DISPLAY AMOLED 1.43 ιντσών
OS Harmony 4.0
ΒΑΡΟΣ 48 γραμμάρια
BLUETOOTH Version 5.2
AYTONOMIA 14 ημέρες (typical χρήση)

 

Ξεκλειδώστε τα μυστικά του HUAWEI WATCH GT 4 και μάθετε περισσότερα για τις εξελιγμένες δυνατότητές του, διαβάζοντας έναν σούπερ οδηγό, κάνοντας click εδώ!