Ο Ισπανός TikToker Ινάκι Λαμούα, που δείχνει πόσο αγαπά την Ελλάδα στα social media και την έχει επιλέξει ως τόπο μόνιμης κατοικίας του, ήταν φιλοξενούμενος στο «2Night Show».

Στη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που είδαμε χθες το βράδυ, ανέφερε ότι η πρώτη του επαφή με την Ελλάδα έγινε όταν ήταν 14 ετών και ότι δεν είχε καμία προηγούμενη σχέση με τη χώρα. «Δεν έχω καμία σχέση με την Ελλάδα. Ζούσα στη Βαρκελώνη, αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια μετακόμισα στη Μαδρίτη λόγω δουλειάς. Ελληνικά έμαθα μόνος μου. Αγόρασα βιβλία. Έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην Ελλάδα στον Πύργο Ηλείας όταν ήμουν 14 χρονών. Πήγα με το σχολείο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για την απόφασή του να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα, τόνισε ότι αυτό ήταν ένα παιδικό του όνειρο. «Στην Ελλάδα μετακόμισα εδώ και πέντε μήνες, με τη σκέψη να ζήσω μόνιμα. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω από μικρός και βρήκα τώρα την κατάλληλη στιγμή και λέω θα το κάνω» σημείωσε.

Όσα είπε για το TikTok

Σχετικά με τη δραστηριότητά του στο TikTok, είπε: «Τώρα ασχολούμαι με το Tik Tok και το Instagram, τα οποία πάνε πολύ καλά. Για αυτό πήρα την απόφαση ότι θα αφήσω την άλλη μου δουλειά. Στην αρχή ανέβαζα περιεχόμενο που μιλούσα για τη σχέση μου με την Ελλάδα, πώς έμαθα ελληνικά, τα πρώτα μου ταξίδια… Τώρα ανεβάζω την καθημερινότητά μου και συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο χώρες». Στη διάρκεια της συνέντευξης, κλήθηκε να αναφέρει τις διαφορές που έχει παρατηρήσει ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία, και τι τον ανησυχεί περισσότερο στην Ελλάδα. Ο Ινάκι απάντησε: «Η Μαδρίτη με την Αθήνα δε μοιάζουν καθόλου. Η Βαρκελώνη περισσότερο -αν και όλοι μου λένε για τη Θεσσαλονίκη. Πιο πολύ στην Ελλάδα φοβάμαι τον τρόπο που οδηγείτε. Εγώ βγαίνω από το σπίτι και δεν ξέρω αν θα γυρίσω. Θα περάσω από κάπου και θα έρθει αμάξι ή μηχανάκι; Και κάτι που μου τράβηξε την προσοχή από τα πρώτα ταξίδια που έκανα είναι ότι δε φοράτε κράνος. Είδα και τρία άτομα πάνω σε μηχανάκι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Το κράνος και η ζώνη σώζουν ζωές. Παρατήρησα ότι όσοι κάθονται πίσω δεν βάζουν ζώνη. Στην Ισπανία είναι νόμος ακόμα κι αν μπω σε ταξί. Στην Ισπανία δεν είναι υποχρεωτικός ο στρατός. Έχουμε επαγγελματικό επομένως δε χρειάζεται να πάμε εμείς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IÑAKI LAMÚA (@inakilamua)


Τέλος, αναφέρθηκε στις γυναίκες της Ελλάδας, λέγοντας ότι του θυμίζουν τις Ισπανίδες. «Οι Ελληνίδες με τις Ισπανίδες μοιάζουν πάρα πολύ. Πολλές φορές στη Μαδρίτη άκουγα και έβλεπα νομίζοντας ότι είναι από την Ελλάδα και τελικά ήταν Ισπανίδες. Μοιάζουν ακόμα και στον τρόπο που κουνάνε τα χέρια» είπε ο Ινάκι Λαμούα.

Διάβασε επίσης:

Το νέο TikTok trend: Κιτ Κατ με κέτσαπ!