Το Koi Sushi bar του Πειραιά βρίσκεται στην Λουκά Ράλλη 139 και σίγουρα μια επίσκεψη θα σε πείσει για την ποιότητα του. Ο χώρος είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερος μέσα και έξω από αυτό, ενώ το προσωπικό με το χαμογελαστό πρόσωπό τους δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο. Το εξίσου εντυπωσιακό που θα δεις μόλις μπεις στο Koi Sushi Bar, είναι οι εξαιρετικές ταπετσαρίες που θα σε κάνουν να τις χαζεύεις για την ιδιαίτερη λεπτομέρεια τους.

Το Κoi Sushi Bar όπως μας είπε ο Γιώργος άνοιξε τις πόρτες του στις 22 Οκτωβρίου του 2015, μετά από την επιτυχημένη πορεία που είχαν τα υπόλοιπα Koi (Σύνταγμα, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Βούλα). Ο κόσμος του Πειραιά, το αναγνώρισε και το αγάπησε πολύ γρήγορα. Τις μεσημεριανές ώρες ειδικά, πολλοί μαθητές μετά το σχόλασμα θα περάσουν από το Koi για ένα οικονομικό πιάτο αφού δεν ξοδεύουν παραπάνω από 6 ευρώ.

DSC_8969

DSC_8979

Σε ερώτηση γιατί ο κόσμος το προτιμά, ο Γιώργος μας είπε ότι το sushi πλέον βρίσκεται σε ευρωπαϊκά δεδομένα αφού είναι πάρα πολύ εύκολο να γευτείς την Ιαπωνική κουζίνα, και εν ολίγοις το sushi κοστίζει τόσο όσο πρέπει. Σε πολλά εστιατορία υπήρχε αισχροκέρδια λόγω των υπερβολικών τιμών, και γι’αυτό το πρώτο Koi στην Αθήνα είχε τόση μεγάλη επιτυχία.

Οι επισκέπτες προτιμούν να παίρνουν το Salmon teriyaki, γιατί τους αρέσει ο σολομός που είναι λίγο ψημένος και η σως teriyaki, αλλά η μεγαλύτερη αδυναμία τους είναι το Salmon Rose (σολομός τυλιγμένος με ρύζι και σως μουστάρδας και μαγιονέζας). Φυσικά δεν γινόταν να μη το δοκιμάσουμε και μόνο τα καλύτερα έχουμε να δηλώσουμε.

DSC_8998

DSC_8994

Μεγάλη επιτυχία γνωρίζει επίσης και το Tempura Roll, που είναι new entry στον κατάλογο. Είναι ρολό με γέμιση αβοκάντο, γαρίδα και καυτερή σάλτσα. Σήμερα που είναι Παρασκευή μήπως να πας στο Koi Shushi Bar του Πειραιά; Δες το βίντεο που ακολουθεί για να πάρεις μία γεύση: