Η Lindsay Lohan χαμογελά με τον σύζυγό της Bader Shammas στο μήνυμα της Πρωτοχρονιάς: «Γεμάτη ευγνωμοσύνη».

Η Lindsay Lohan, 37 ετών, μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών που δείχνουν την ίδια και τον σύζυγό της να γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά. Σε μια φωτογραφία, το παντρεμένο ζευγάρι φαίνεται να χαμογελά και να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια. Η Lindsay Lohan συμπεριέλαβε επίσης φωτογραφίες από πυροτεχνήματα που εκτοξεύθηκαν γύρω από τον ουρανοξύστη Burj Khalifa του Ντουμπάι για τον εορτασμό του νέου έτους.

«Εύχομαι σε όλους μια ευλογημένη χρονιά», έγραψε η Lohan στη λεζάντα της ανάρτησης. «Είθε να είναι γεμάτο με αγάπη, καλή υγεία, ειρήνη και ευτυχία! Γεμάτη ευγνωμοσύνη».

Η Lohan και ο Shammas, ένας χρηματοδότης, είναι παντρεμένοι από τον Ιούλιο του 2022, όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε περισσότερο από ένα χρόνο αφότου αρχικά ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκαν σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Νοέμβριο του 2021. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι που ονομάζεται Luai – του οποίου το αραβικό όνομα σημαίνει «ασπίδα ή προστάτης».

Η Lindsay Lohan και ο σύζυγός της Bader Shammas λάμπουν τη νέα χρονιά.

Η Lohan και ο Shammas πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για σχέση το 2020, όταν μοιράστηκε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Instagram που τον ανέφερε ως «το αγόρι της». Τότε, εκπρόσωπος της ηθοποιού δεν επιβεβαίωσε τις φήμες για ραντεβού.

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο», έγραψε η Lohan στο Instagram του Shammas, όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο. «Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία και τη χάρη, όλα ταυτόχρονα. Είμαι έκπληκτη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα».

Η Lohan πρωταγωνίστησε τελευταία φορά στην εορταστική ταινία του Netflix το 2022 Falling For Christmas. Αναμένεται επίσης να πρωταγωνιστήσει σε μια δεύτερη rom-com του Netflix με τίτλο Irish Wish, η οποία παραμένει στο post-production, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDb. Σε εκείνη την ταινία, θα υποδυθεί μια γυναίκα που ονομάζεται Maddie, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο της παράνυμφου σε έναν γάμο μεταξύ της καλύτερής της φίλης και του άντρα που είναι ερωτευμένη στην Ιρλανδία, σύμφωνα με επίσημες πηγές.

«Μέρες πριν το ζευγάρι ετοιμαστεί να παντρευτεί, η Maddie κάνει μια αυθόρμητη ευχή για αληθινή αγάπη, μόνο για να ξυπνήσει ως μέλλουσα νύφη», αναφέρει. «Με το όνειρό της να φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, η Maddie συνειδητοποιεί σύντομα ότι η πραγματική της αδελφή ψυχή είναι κάποιος εντελώς άλλος.

Η Lohan και ο συνεργάτης της στο Freaky Friday, Jamie Lee Curtis, έχουν εκφράσει την επιθυμία να κάνουν ένα σίκουελ της οικογενειακής τους κωμωδίας του 2003 τους τελευταίους μήνες, επίσης.

« Μεγαλώσατε τόσο όμορφα!» Ο Κέρτις, 65 ετών, έγραψε στο Instagram τον Νοέμβριο όταν το ζευγάρι επανενώθηκε. Μέσα στη λεζάντα, ο Κέρτις έγραψε, «ελπίζουμε, να μπορέσουμε να αλλάξουμε ξανά θέση στο εγγύς μέλλον!» και επισήμανε την Disney.

Διάβασε επίσης:

Ian Ziering: Νιώθει ευγνώμων που βγήκε αλώβητος μετά από την περιπέτεια που είχε