Ο Kanye West μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές συμπεριφορές, όπως για παράδειγμα η πρόσφατη αλλαγή του ονόματός του σε Ye και η ταραχώδης σχέση που είχε με την Kim Kardashian.

Τώρα, ο διάσημος ράπερ αποφάσισε να ξεκινήσει τη “μάχη” του εναντίον του καπιταλισμού, μετατρέποντας τα σπίτια του σε εκκλησίες. Σύμφωνα με συνέντευξή του στο περιοδικό 032c, ο Αμερικανός σταρ και επιχειρηματίας τόνισε ότι η κοινωνία χρειάζεται να προοδεύσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε υπό καπιταλιστική κυριαρχία και αυτό μας σκοτώνει. Ήρθε η ώρα να το αλλάξουμε αυτό».

«Σε ένα χρόνο θα μείνω άστεγος. Θα μετατρέψω όλα τα σπίτια που έχω σε εκκλησίες. Οικοδομούμε αυτό το ορφανοτροφείο και θα είναι ένα μέρος, στο οποίο θα μπορεί να πηγαίνει ο καθένας» σημείωσε.

«Θα έπρεπε να είναι σαν μια κοινότητα καλλιτεχνών. Το φαγητό πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμο» ανέφερε ο Kanye West.

Η δέσμευση του West

Σημειώνεται ότι ο West ήταν υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ και περιέγραψε πρόσφατα τα σχέδιά του για την αντιμετώπιση των ζητημάτων των αστέγων και της πείνας στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τις δικές του εταιρείες για να παράσχει εκπαίδευση, θέσεις εργασίας και στέγαση σε όσους έχουν ανάγκη. Δεσμεύθηκε να «επιλύσει τα προβλήματα της έλειψης στέγης και τροφής» στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας τον περασμένο Νοέμβριο επισημαίνοντας ότι «υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται σε χώρους στάθμευσης».

Διαβάστε επίσης:

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Chris Noth – Δείτε τι απαντά ο τηλεοπτικός “Mr Big”