Το αγαπημένο τηλεοπτικό ριάλιτι “My Style Rocks” επιστρέφει για την 6η σεζόν του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ξεκινώντας τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 15:00. Αυτή τη φορά, η εκπομπή υπόσχεται νέα στοιχεία στο στυλ και συναρπαστικές παρουσίες. Η αγαπημένη Κατερίνα Καραβάτου θα είναι και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης, και θα υποδεχτεί δέκα εξαιρετικές γυναίκες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη μόδα. Επίσης, θα δούμε τρεις αναγνωρισμένες προσωπικότητες του χώρου της μόδας στον ρόλο της κριτικής επιτροπής.

Στον ρόλο της κριτικής επιτροπής, οι Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός επιστρέφουν για να προσφέρουν τις απόψεις τους, ενώ νέα προσθήκη είναι η εκθαμβωτική Σοφία Χατζηπαντελή, μοντέλο με διεθνή καριέρα, που θα προσφέρει μια μοναδική απόψη αντίθετη στα στερεότυπα της μόδας.

 

Οι διαγωνιζόμενες θα πρέπει καθημερινά να παρουσιάζουν δικά τους outfit που βασίζονται σε ένα δικό τους στυλ και concept. Το προσωπικό τους στυλ, η δημιουργικότητα και η ευρηματικότητα θα είναι τα κριτήρια που θα τις βοηθήσουν να ξεχωρίσουν. Κάθε εβδομάδα, το κύκλο των εμφανίσεων θα ολοκληρώνεται με το γνωστό μας Gala, και θα αναδεικνύεται η νικήτρια της εβδομάδας, με ένα έπαθλο 2.500 ευρώ, ενώ η fashionista με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί. Νέες δοκιμασίες και απαιτητικές προκλήσεις θα προσφέρουν μια επιπλέον πρόκληση, ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας σε αυτήν τη σεζόν.

Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τα μαθήματα στυλ καθημερινά στις 15:00!

Δείτε το trailer:

Διάβασε επίσης:

Οι 5 celebrities με τους περισσότερους followers στο Instagram!