Η Sarah Michelle Gellar φοράει παντελόνι πιτζάμα με τα πρόσωπά των παιδιών της στα γενέθλια της κόρης της!!!

«Αν θέλεις να φέρεις σε δύσκολη θέση την κόρη σου την ημέρα των γενεθλίων της — φορέστε τη στη στάση του λεωφορείου», είπε η ηθοποιός με τους PJ της στο Instagram Story της Τρίτη.

Η Sarah Michelle Gellar θέλει όλοι να γνωρίζουν ότι είναι τα γενέθλια της κόρης της!

Η Buffy the Vampire Slayer, 46 ετών, γιόρτασε τα 14α γενέθλια της κόρης της Charlotte Grace την Τρίτη με μερικούς ξεχωριστούς PJ.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός τράβηξε την κάμερα για να δείξει το παντελόνι πιτζάμα – το οποίο καλύπτεται εξ ολοκλήρου με τα πρόσωπα της κόρης και του γιου της, Rocky James!

Ενώ η Gellar κορόιδεψε την κόρη της στα γενέθλιά της, δημοσίευσε μια πιο συναισθηματική αφιέρωση στη ροή της στο Instagram με δύο γλυκές φωτογραφίες της Charlotte όταν ήταν μικρότερη.

«Λένε ότι οι κόρες σου δίνουν ίσο αριθμό ρυτίδων από το χαμόγελο και την ανησυχία», έγραψε η Gellar. «Σάρλοτ, από τη μέρα που γεννήθηκες, χαμογελώ πιο πολύ, γελάω πιο δυνατά και αγαπώ πολύ περισσότερο».

Συνέχισε, «Και όσο για την ανησυχία, είσαι μέρος του εαυτού μου. Ένα από τα καλύτερα κομμάτια μου. Λατρεύω κάθε σπιθαμή σου (ακόμα και το εφηβικό κομμάτι)».

«Πρέπει να είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, γιατί με λες μαμά. Χρόνια πολλά Σάρλοτ», ολοκλήρωσε η Γκέλαρ το εγκάρδιο μήνυμά της.

Η σταρ του Wolf Pack μοιράστηκε επίσης ένα στιγμιότυπο από τα κέικ σε κουτιά που παρήγγειλε για τη Charlotte και για μια φίλη της, στο ψυγείο της. «Δύο γενέθλια, δύο τούρτες», έγραψε.

Η Gellar μοιράζεται τη Charlotte και τον Rocky, 10 ετών, με τον σύζυγό της Freddie Prinze Jr.

Διάβασε επίσης:

Γιάννης Σπαλιάρας: Ο “brutal” Κεν που… “ανάβει τα αίματα”! (φωτογραφίες)