Αυτό είναι που λέμε (και το εννοούμε)… σοκόλαση!

Υλικά που θα χρειαστείς:

125 γρ μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

2 αυγά

2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς και αλείφουμε τα φορμάκια με λίγο βούτυρο. Σε κάθε φορμάκι βάζουμε μια κουταλιά ζάχαρη και το περιστρέφουμε για να κολλήσει πάνω στο βούτυρο.

Βάζουμεε τη σοκολάτα στον φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να λιώσει τελείως και ανακατεύουμε.. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο με σύρμα για ένα λεπτό περίπου μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές . Προσθέτουμε το αλεύρι και το αλάτι ανακατεύοντας συνεχόμενα μέχρι να γίνει όλο το μείγμα ίδιο ξανά

.Προσθέτουμε το 1/3 της λιωμένης σοκολάτας και στη συνέχεια με μια λαστιχένια σπάτουλα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε και την υπόλοιπη σοκολάτα στο μείγμα και στη συνέχεια αφού έχουμε ανακατέψει καλά προσθέτουμε το μείγμα σε κάθε φορμάκι ψήνοντας για 10 λεπτά. Αφαιρούμε από τον φούρνο και αφού κρυώσει αναποδογυρίζουμε σε ένα πιάτο.

Σερβίρετε αμέσως με με σαντιγί.