Τις προάλλες είδαμε αυτές τις ασκήσεις στο darebee και δεν θα μπορούσαμε να μην τις μοιραστούμε μαζί σας. Πρόκειται για πανεύκολες ασκήσεις για κοιλιακούς που θα κάνετε από… τον καναπέ σας! Ναι, και όμως. Εάν τηρήσετε τις οδηγίες και κάνετε τις ασκήσεις κάθε μέρα, πολύ σύντομα θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σαν να τις κάνατε στο γυμναστήριο.

Όταν επιστρέφουμε από την δουλειά το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να βυθιστούμε στον καναπέ και να χαλαρώσουμε. Γιατί να μην τον χρησιμοποιήσουμε και για να γυμνάσουμε το σώμα μας; Οι κοιλιακοί είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να τονώσουμε τους μυς της μέσης μας και να βελτιώσουμε την στάση του σώματος.

Αυτοί οι μυς χρησιμοποιούνται για τις ασκήσεις.

Αναλόγως το επίπεδο σας και τις αντοχές σας, μπορείτε να κάνετε επαναλήψεις των 3 σετ, των 5, ή των 7. Τα ενδιάμεσα διαλείμματα μεταξύ των σετ θα πρέπει να είναι έως και 2 λεπτά. Η άσκηση είναι ιδανική και για αρχάριους. Θα κάνετε τους πιο εύκολους κοιλιακούς ever!

Πριν ξεκινήσετε τις ασκήσεις φροντίστε να κάνετε διατάσεις ώστε να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς. Προσοχή, εάν κάποιες ασκήσεις σας προκαλούν δυσφορία σταματήστε αμέσως και συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.