Μαζεύεις χρήματα όλη την χρονιά για να αγοράσεις μια super στιλάτη τσάντα. Το ποσό φτάνει στα… κυβικά σου και ετοιμάζεσαι να βγεις στις βιτρίνες για να την βρεις. Είσαι σίγουρη πως γνωρίζεις όσα θα έπρεπε;

Βήμα πρώτο: Αποφάσισε

Το σημαντικό είναι να αποφασίσεις ποιος σχεδιαστής αντιπροσωπεύει την τσάντα που θες να αγοράσεις. Σημαντικό είναι επίσης να αποφασίσεις αν θα ξοδέψεις όλα τα χρήματα που έχεις στην διάθεσή σου ή θα κρατήσεις μερικά για άλλο αξεσουάρ. Βασικό είναι να αισθάνεσαι απόλυτα σίγουρη για την αγορά σου.

Βήμα δεύτερο: Τσέκαρε τις κριτικές

Είναι σημαντικό στην έρευνά σου να βρεις τι είπαν άλλοι καταναλωτές για το προϊόν. Οι bloggers σίγουρα θα έχουν γράψει τις εμπειρίες του ενώ και στο Youtube θα βρεις κάποιο video.

Βήμα τρίτο: Δοκίμασέ την

Αφού εντοπίσεις το μαγαζί που την πουλάει, δοκίμασέ την πάνω σου πάρα πολύ καλά. Αν είσαι… 1,50 και η τσάντα είναι μεγάλη για τα χέρια σου θα σε δυσκολέψει πολύ στο ντύσιμο.

Βήμα τέταρτο: Ψάξε την καλύτερη τιμή

Βρήκες λοιπόν την τσάντα αλλά η τιμή σου φαίνεται λίγο… τσουχτερή; Κοίτα ξανά σε κάποιο άλλο κατάστημα ή ακόμη καλύτερα από κάποιο online shop. Αν έχεις κατασταλάξει στην τσάντα που θες, τότε μετά την δοκιμή που έκανες στο κατάστημα, το online shopping μπορεί να σου σώσει αρκετά ευρώ.

Βήμα πέμπτο: Μην απελπίζεσαι

Αν δεν καταφέρεις να πάρεις μια dream buy τσάντα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, δεν χρειάζεται να σε πιάνει η ανυπομονησία. Η υπομονή στο shopping είναι ευεργετική και σίγουρα θα αποζημιωθείς όταν θα εντοπίσεις αυτή που θες!