Όλες οι γυναίκες γνωρίζουν ότι η κυτταρίτιδα δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο. Μπορεί να σπαταλήσεις ολόκληρη τη ζωή σου μαχόμενη εναντίον της χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Η καταπολέμησή της δεν απαιτεί μόνο τα σωστά προϊόντα αλλά και σύστημα που πρέπει να τηρείς με ευλάβεια. Διάβασε στη συνέχεια κάποιους τρόπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να περιορίσεις την όψη «πορτοκαλιού» και να αισθανθείς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

-Βαθύ μασάζ

Γι’ αυτή τη διαδικασία θα χρειαστείς μια συσκευή μασάζ ή rollers. Το μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της όψης του δέρματος, μόνο που τα θετικά αποτελέσματα δεν κρατούν για καιρό. Ο μόνος τρόπος για να δεις διαφορά είναι να κάνεις μαλάξεις στην περιοχή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

-Κρέμες με δράση στοχευμένη στην κυτταρίτιδα

Οι περισσότερες γυναίκες αναρωτιούνται αν οι κρέμες για την κυτταρίτιδα φέρνουν όντως αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι ότι μια περιοχή που ενυδατώνεται συχνά δείχνει και πιο σφριγηλή. Δε χρειάζεται να αγοράζεις πανάκριβα προϊόντα γι’ αυτή τη δουλειά, καθώς αν δε συνδυαστούν με άσκηση και υγιεινή διατροφή δε θα δεις ουσιαστική διαφορά.

-Body brushing

Η χρήση μιας βούρτσας μπάνιου την ώρα του ντους μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση του προβλήματος. Μην την χρησιμοποιείς όμως πάνω από 2 φορές την εβδομάδα και διάλεξε ένα προϊόν από φυσικά συστατικά.

Επαγγελματικές θεραπείες

Κάποιες θεραπείες που λαμβάνουν χώρα από επαγγελματίες μπορούν όντως να οδηγήσουν στην αισθητή μείωση της κυτταρίτιδας. Μερικές από αυτές, προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα διάρκειας ως και 2 χρόνια, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Διαβάστε επίσης:

Πως να εφαρμόσεις σωστά το serum στην επιδερμίδα σου