Τι μπορεί να κάνει ένα κλασικό άρωμα ακόμα καλύτερο; Ο επανασχεδιασμός του φυσικά. Όταν έχεις μια σύνθεση που έχει αγαπηθεί και έχει επιλεχθεί τόσες φορές από τον κόσμο, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να την εξελίξεις, εμπλουτίζοντάς την με νέες τάσεις και δημιουργώντας μια νότα ανανέωσης.

Η Avon, η μάρκα που ξεκίνησε ως “California Perfume Company” το 1886, τιμάει την πλούσια κληρονομιά αρωματοποιίας της, με μια συλλογή που ακολουθεί την τάση “Newstalgia” μετατρέποντας τα κλασικά της αρώματα σε νέα αγαπημένα.

Η σύνθεση της νέας συλλογής αρωμάτων είναι απόλυτα λουλουδένια και αναδεικνύει το τριαντάφυλλο, την βιολέτα και τον κρίνο τα οποία μεταμορφώνονται σε Roseta, Violeta και Lila.

Roseta, η ακαταμάχητη

Τα ρομαντικά τριαντάφυλλα συναντούν το λίτσι και την πικάντικη βανίλια δημιουργώντας ένα πρωινό άρωμα που προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς. Σαν το πρώτο πρωινό φως σε ένα λιβάδι γεμάτο τριαντάφυλλα.

Violeta, η βελούδινη

Μια σύνθεση με περγαμόντο, πέταλα βιολέτας και πατσουλί, δεν μπορεί παρά να αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο δέρμα, σαν την αγκαλιά ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Lila, η αγνή

Μια συμφωνία από κρίνους και musk που δημιουργεί ένα δελεαστικό άρωμα με γήινη ένταση. Σαν τη στιγμή που η βροχή αγγίζει τα φρεσκοανθισμένα λουλούδια και πλημμυρίζει τον αέρα άνοιξη.