Τα γιορτινά δώρα έχουν γίνει εντελώς προβλέψιμα και κοινά. Πολλοί άντρες λαμβάνουν κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Γραβάτες, πουλόβερ, κάλτσες, πιτζάμες… Τα φετινά όμως χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο, τον πατέρα ή τον αδερφό σου μπορούν να είναι διαφορετικά. Τα Old Spice σετ δώρων, με επτά διαφορετικές επιλογές για κάθε τύπο και διάθεση, έρχονται φέτος να σου δώσουν μια εναλλακτική επιλογή.

Βελούδινο κουτί φελλού για το αγόρι σου

Μια «συνεργασία» φρεσκάδας, αρρενωπού αρώματος και έξτρα κομψότητας! Το βελούδινο κουτί φελλού εκτός από προϊόντα Captain  (Αποσμητικό Spray, Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο, After Save Lotion) περιέχει ένα παπιγιόνΌ,τι πρέπει για έναν gentle-μαν!

Ξύλινο κουτί για τον αδερφό

Η δροσιά της σειράς Whitewater (Αποσμητικό Spray, Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο, After Save Lotion) συναντά τις… ξεκαρδιστικές κάλτσες του Old Spice μέσα σε ένα πρακτικό ξύλινο κουτί! Για τον άνδρα που κάνει «παιχνίδι» και δεν ακολουθεί κανόνες!

Κουτί με σουβέρ για τον κολλητό

Για τον άνδρα-θρύλο που θέλει αναζωογονητικές στιγμές με άρωμα Whitewater! Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, τα σουβέρ με τα σύμβολα του Old Spice έρχονται μαζί, για μια πιο μαν πινελιά και στο τραπέζι του. Η συγκεκριμένη σειρά Whitewater περιλαμβάνει Αποσμητικό Spray, Αποσμητικό Stick,  και Αφρόλουτρο.

Μεταλλικό κουτί για το μπαμπά

Δεν υπάρχει πιο cool δώρο για τις γιορτές από το μεταλλικό κουτί με τα προϊόντα Old Spice της σειράς Captain (After Shave Lotion, Αποσμητικό Stick, Αφρόλουτρο). Είναι ξεκάθαρα φτιαγμένο για τον άνδρα που αντέχει στα δύσκολα κι έχει τη λύση στο χέρι του! Ψύχραιμα-ν!

Μάθε περισσότερα εδώ