Ακόμα και υπό φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς εγκλεισμό τόσων ημερών στο σπίτι, άγχος, ξηρή ατμόσφαιρα, το χειμώνα η υγεία της επιδερμίδας δοκιμάζεται περισσότερο. Έτσι, περνάμε ώρες αναζητώντας στο ίντερνετ σπιτικές μάσκες ή καλλυντικά προϊόντα που θα μας βοηθήσουν να επαναφέρουμε τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας στο πρόσωπό μας. Δεν μπορούμε λοιπόν παρά να μοιραστούμε μαζί σου το προϊόν που ανακαλύψαμε και αγαπήσαμε για τα εξαιρετικά του αποτελέσματα.

Πρόκειται για τις Hyalu B5 Ampoules της La Roche-Posay. Μια εντατική αγωγή 7 ημερών με αμπούλες που προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα lifting. Χρησιμοποιώντας μισή αμπούλα το πρωί και μισή το βράδυ, μέσα σε μόλις μία εβδομάδα οι ρυτίδες υποχωρούν (έως και -9%), το κουρασμένο δέρμα αναζωογονείται.

Μας αρέσει γιατί εκτός από τα άμεσα αποτέλεσματά της, η συγκεκριμένη θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και μετά από θεραπείες botox, fillers, μεσοθεραπεία, peeling και laser. Είναι το καλύτερο «αντίδοτο» για την επιδερμίδα σε περιόδους μεγάλου στρες αλλά και στην αλλαγή των εποχών.

Ποιος είπε ότι δεν πιστεύει πια σε θαύματα;