Οι απανταχού jewelry lovers σπάνια μένουν ασυγκίνητες μπροστά σε μία νέα συλλογή με κοσμήματα. Τα σκουλαρίκια, τα κολιέ, τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια άλλωστε, στολίζουν διακριτικά κάθε γυναικά που τα φορά και σαν λαμπερές ακτίνες ήλιου τη “φωτίζουν” με χάρη, προσδίδοντας μοναδικότητα που μαγνητίζει τα βλέμματα. Αν, λοιπόν, κι εσύ βρίσκεσαι προς αναζήτηση του επόμενου αγαπημένου σου κοσμήματος, σίγουρα αξίζει να ρίξεις μια ματιά στη νέα συλλογή που παρουσίασε πρόσφατα η Christiana Kafa.

Λίγα λόγια για τη σχεδιάστρια

Η Christiana Kafa είναι μια Ελληνοκύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων με εμφανές πάθος για την κομψότητα. Δημιουργεί high end κοσμήματα που στόχο έχουν να αναδείξουν την πιο θηλυκή πλευρά κάθε γυναίκας. Για πέντε συναπτά χρόνια η Χριστιάνα συνεργάστηκε με την Madame Figaro Cyprus σχεδιάζοντας το ετήσιο βραχιόλι τους για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού. Κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Precious Eternities στα παναγνωρισμένα «A Jewel made in Greece Awards 2019».Η φετινή της κολεξιόν είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η δημιουργικότητά της βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη αναπτύσσοντας την στην τέχνη της.

Η παρουσίαση στο Ellyz Café

Στις 2/2/22, στην ημερομηνία της χρόνιας που συμβολίζει «το μαζί» όσο καμία άλλη, και στον πιο girly χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στο Ellyz Café, φιλοξενήθηκε η νέα συλλογή κοσμημάτων της Χριστιάνας Καφά. Η νέα της συλλογή που παρουσιάστηκε σε αυτό το talk of the town event, είναι μία αξέχαστη διαδρομή στην ανεπιτήδευτη γοητεία του minimal που αποτυπώνει όλο τον δυναμισμό που κρύβεται μέσα στην απλότητα. Fashion editors και influencers τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, προκειμένου να μυηθούν στο λαμπερό κόσμο των Christiana Kafa jewelry και να γνωρίσουν τη σχεδιάστρια από κοντά.

Δείτε τη συλλογή εδώ