Τα ρούχα αλλάζουν εποχή καθώς το φθινόπωρο είναι εδώ. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα έχει ξεκινήσει για όλους. Το ντύσιμο όμως δεν μένει στάσιμο, ειδικά όταν πρόκειται για τις νεότερες γενιές που εκπέμπουν χρώμα, τεχνογνωσία, διαφορετικότητα και urban διάθεση. Στον σημερινό κόσμο με γρήγορο ρυθμό, τα νεανικά ρούχα έχουν εξελιχθεί πέρα ​​από την απλή μόδα. Έχει γίνει ένας καμβάς όπου η τεχνολογία, οι διαφορετικές υφές και η αστική κουλτούρα συγκλίνουν για να δημιουργήσουν ένα στυλ που δεν είναι μόνο μοντέρνο αλλά και λειτουργικό. Αυτή η δυναμική σύντηξη οδήγησε σε ένα νέο κύμα μόδας που αντηχεί στην τεχνογνωσία, εκφραστική νεολαία της εποχής μας.

GENERATION BERSHKA

Η τεχνολογία παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη. Έξυπνα υφάσματα και wearables έχουν ενσωματωθεί άψογα στα ρούχα, προσφέροντας χαρακτηριστικά όπως έλεγχος θερμοκρασίας, παρακολούθηση φυσικής κατάστασης και ακόμη και φωτισμένα σχέδια. Αυτά τα ενδύματα όχι μόνο κρατούν τους νέους συνδεδεμένους, αλλά εξυπηρετούν και τον ενεργό τρόπο ζωής τους.

Διαφορετικές υφές έχουν βρει τη θέση τους σε αυτό το καινοτόμο μείγμα. Τα νεανικά ρούχα διαθέτουν πλέον ένα φάσμα υλικών, από κομψά μεταλλικά έως βελούδινα βελούδινα, επιτρέποντας στα άτομα να πειραματιστούν με το προσωπικό τους στυλ. Αυτή η συγχώνευση υφών παρέχει ατελείωτες ευκαιρίες για αυτοέκφραση.

Η Bershka λανσάρει τη GENERATION BERSHKA, μια κάψουλα limited edition που δημιουργήθηκε για τα 25α γενέθλια της μάρκας. Μια κολεξιόν όπου οι σημαντικότερες τάσεις της στιγμής και η μόδα ενώνονται για να δημιουργήσουν αποκλειστικά ρούχα. Επικρατεί η τάση Gorpcore σε ένα urban look το οποίο χαρακτηρίζεται από όγκους, μίξεις υφασμάτων, ασυμμετρίες και λεπτομέρειες όπως τα multipockets, σε ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Οι μεταλιζέ όψεις, οι baggy σιλουέτες και το washed effect κάνουν αυτή την κολεξιόν ένα ξεκάθαρο στοίχημα με τις πιο σημαντικές τάσεις αυτής της σεζόν.

Η GENERATION BERSHKA αποτίει φόρο τιμής στο oversize και το layering, δημιουργώντας καινοτόμες σιλουέτες μέσα από ασυμμετρίες, ντραπέ και πληθώρα λεπτομερειών, δίνοντας ως αποτέλεσμα εντυπωσιακά outfit, που ολοκληρώνουν τη δουλειά της σχεδιαστικής ομάδας της Bershka για μία από τις σημαντικότερες κολεξιόν της νέας σεζόν FW23. Η κολεξιόν κάψουλα θα γίνει διαθέσιμη αποκλειστικά στις 15 Σεπτεμβρίου στο reopening του flagship store μας στο Μιλάνο και μια εβδομάδα αργότερα σε επιλεγμένα καταστήματα ανά τον κόσμο και στο www.bershka.com.

BERSHKA Wearable Art

Η αστική κουλτούρα αποτελεί την καρδιά αυτού του κινήματος της μόδας. Τα ρούχα του δρόμου, τα σχέδια εμπνευσμένα από γκράφιτι και οι τολμηρές χρωματικές παλέτες αντικατοπτρίζουν την ακατέργαστη ενέργεια της ζωής στην πόλη. Έχει να κάνει με τη δήλωση, την πρόκληση κανόνων και τον εορτασμό της ατομικότητας.

Ο κόσμος της τεχνολογίας και η μόδα ενώνονται για ακόμα μία φορά με το δεύτερο drop της Bershka & FFFACE.ME Wearable Art, της κολεξιόν που ενσωματώνει ψηφιακά στοιχεία σε πραγματικά ρούχα μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτή η νέα παρουσίαση σε συνεργασία με το XR & WEB3 Product House FFFACE περιλαμβάνει πέντε νέα γραφικά που θα παράγονται κατά παραγγελία βασισμένα στις τάσεις του σήμερα. Για να ενεργοποιήσεις τα φίλτρα επαυξημένης πραγματικότητας των ρούχων «Wearable Art», το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκανάρεις τον κωδικό QR, να εστιάσεις την κάμερα του κινητού σου στο print του ρούχου και να το δεις να ζωντανεύει μέσω του Instagram. Η δεύτερη παρουσίαση του BERSHKA Wearable Art ανανεώνει τη γκάμα ρούχων phygital ενισχύοντας έτσι την παραγωγή περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα για τους πελάτες μας μέσω του hashtag #bershkastyle. Το νέο drop είναι διαθέσιμο στο Print Shop μας στο www.bershka.com και σε αποκλειστικότητα για μία εβδομάδα από τις 15 Σεπτεμβρίου στο flagship της Vittorio Emanuele στο Μιλάνο.

Στην ουσία, τα νεανικά ρούχα σήμερα είναι μια δυναμική αντανάκλαση ενός κόσμου με γνώμονα την τεχνολογία, πλούσιο σε υφή και αστική έμπνευση. Δίνει τη δυνατότητα στη νεότερη γενιά να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά της, ενώ παραμένει συνδεδεμένη και άνετη στη σύγχρονη εποχή.