Θα ήταν μεγάλο ψέμα αν έλεγα ότι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάω στον άντρα δεν είναι το ντύσιμο και το βλέμμα του. Και εντάξει το βλέμμα ή το έχει κάποιος ή δεν το έχει (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα). Δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να έχει πιο σέξι ή διαπεραστικό βλέμμα όπως με εξιτάρει εμένα. Στο ντύσιμο όμως αρκεί να κάνει την σωστή επιλογή και φυσικά να μην φοβάται να πειραματιστεί με διάφορα στιλ, μέχρι να βρει το ιδανικό και αυτό που θα αναδείξει την πιο σέξι πλευρά του. 

Εμείς πάντως μπορούμε να δώσουμε μερικές ιδέες στα αγόρια μας και να τους ανοίξουμε τα μάτια για το τι σημαίνει χαλαρό και σέξι μαζί. Φθινοπωρινό ντύσιμο εμπνευσμένο από την άγρια φύση με τις αποχρώσεις της γης. 

Η DUR είναι εδώ για να βγάλει από μέσα σου τον αισθησιασμό αλλά και τον cool χαρακτήρα σου. 

Καφέ ζεστές αποχρώσεις

Φλογερό μπορντό

Μυστηριώδες μπλε-πράσινο

Πλεκτά, ζακέτες, ζιβάγκο, κοτλέ παντελόνια, signature πουκάμισα και πανωφόρια είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που ξεχωρίζουν στη νέα collection. Υψηλή ποιότητα και αισθητική χαρακτηρίζουν κάθε κωδικό και θα μονοπωλήσουν κάθε εμφάνιση, ενώ η ευρεία γκάμα πατρόν και χρωμάτων θα κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό άνδρα προσδίδοντάς του απαράμιλλο στιλ.

Στη φετινή χειμερινή συλλογή της DUR εξυμνείται η παλέτα του κόκκινου, από την πιο φωτεινή απόχρωση μέχρι την πιο σκούρα, με το μπορντό βουργουνδί να κλέβει την παράσταση μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Όμως δε λείπουν και τα βασικά χρώματα του χειμώνα, όπως είναι το μαύρο και μπλε.