Τα γυαλιά είναι ένα αξεσουάρ μόδας όλο το χρόνο και ένα λειτουργικό εργαλείο που κατέχουν ξεχωριστή θέση στην γκαρνταρόμπα μας, χειμώνα – καλοκαίρι. Ενώ ο πρωταρχικός τους σκοπός είναι να προστατεύουν τα μάτια μας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου ή να βλέπουμε καλύτερα, τα γυαλιά προσφέρουν κάτι πολύ περισσότερο από αυτά. Ανεβάζουν αβίαστα το στιλ μας και παρέχουν μια αίσθηση μυστηρίου και αυτοπεποίθησης. Ειδικά όταν πρόκειται για τα εντυπωσιακά γυαλιά Balenciaga εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’80, τότε μιλάμε για το απόλυτα statement κομμάτι που θα πρωταγωνιστήσει στις φετινές γιορτές!

Δύο ολοκαίνουργιοι εντυπωσιακοί σκελετοί από τον οίκο Balenciaga με τίτλο Dynasty επαναφέρουν και πάλι στο προσκήνιο τη μανία των 80s με τα μεγάλα logo.

Η γραμμή DYNASTY που εμφανίζεται στην καμπάνια Balenciaga Eyewear για το Φθινόπωρο 2023 – Χειμώνα 2024, συνεχίζει να εξελίσσεται με νέα σχήματα και μορφές. Τα χαρακτηριστικά κοίλα μεταλλικά logos με το διπλό Β τραβούν την προσοχή στους βραχίονες ενός έντονου και εντυπωσιακού σκελετού, κάνοντας αναφορά στη logomania της δεκαετίας του ’80.

DYNASTY D-FRAME XL BB0287S τα ακόμη πιο έντονα, κοίλα, μεταλλικά διπλά Β επικρατούν σε έναν σκελετό με πολύ μεγάλους φακούς και με φόρμα που ακολουθεί ανοδική φορά προς τα έξω.

DYNASTY CUT OPT BB0313O τα εντονότερα κοίλα, μεταλλικά διπλά Β εντυπωσιάζουν σε έναν σκελετό οράσεως με στενότερους φακούς που επίσης ακολουθεί ανοδική φορά προς τα έξω.

Γίνε η σταρ του χειμώνα με τα πιο εντυπωσικά γυαλιά της σεζόν που θα αναδείξει την femme fatale που κρύβεις μέσα σου!

H συλλογή Balenciaga διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.