Μετά από 26 χρόνια, που έζησαν χωριστά, δύο γυναίκες συναντιούνται και ανακαλύπτουν οτι είναι δίδυμες αδερφές. Το test DNA απέδειξε τη συγγένεια των, εκ Νοτίου Κορέας, Anais Bordier και Samantha Futerman.

Λες και η ιστορία τους βγήκε από την πένα ενός σεναριογράφου της έβδομης τέχνης οι δύο κυρίες ήρθαν σε επαφή με ένα e mail που έστειλε η Anais, ζει και εργάζεται στον χώρο της μόδας στο Λονδίνο, στη Samantha η οποία σουλατσάρει στο Los Angeles και είναι ηθοποιός.

Σε αυτό το ηλεκτρονικό γράμμα της ανέφερε την απίστευτη ομοιότητα που εντόπισε βλέποντάς την. Αργότερα ανακάλυψε οτι είναι γεννημένες την ίδια μέρα, στην Νότια Κορέα, στην πόλη Busan και το κερασάκι στην τούρτα ήταν οτι και οι δύο είχαν υιοθετηθεί.

Η Bordier μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού, ενώ η Futerman στο New Jersey μη γνωρίζοντας, καμία από τις δύο, οτι κάπου υπάρχει μία πανομοιότπυη δίδυμη.

twins_2809814b

“Πήρα ένα μήνυμα από το ένα κορίτσι από το Λονδίνο που έλεγε οτι με είδε στο youtube και αμέσως μετά ψάχνοντας στο internet ανακάλυψε οτι είμαστε και οι δύο υιοθετημένες και έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα, στην ίδια πόλη”, δήλωσε η Samantha στην εκπομπή Good Morning America. “Όταν είδα το προφίλ της τρελάθηκα.Ήταν ακριβώς ίδια με εμένα.

Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να κάνουν test DNA που είπε την αλήθεια για τη σχέση τους η οποία τις οδήγησε στην απόφαση να ξεκινήσουν μία καμπάνια για τη συγκέντρωση 80.000 δολαρίων για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ το οποίο θα καταγράψει και θα πει την ιστορία τους.

Οι δίδυμες ανακάλυψαν οτι είναι και οι δύο μεγάλες θαυμάστριες του Harry Potter, αγαπάνε την τέχνη και βλέπουν τα ίδια τηλεοπτικά προγράμματα. Επίσης μεγαλώνοντας ένιωθαν και οι δύο να τους λείπει κάτι, χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν τι ήταν αυτό.

“Ένιωθα οτι κάτι μου έλειπε”, δήλωσε η Bordier και συνέχισε “Όταν ήμουν μικρή είχα μία φανταστική φίλη που την φώναζα Anne. Χρειαζόμουν αυτή την ανακούφιση, νομίζω” .