Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είναι μια περίοδος έκφρασης αγάπης και στοργής. Στην προσπάθειά σου να βρεις το τέλειο δώρο για τον αγαπημένο σου, εγώ είμαι εδώ για να σε προφυλάξω  από  τα κακώς κείμενα! Δες παρακάτω τα 5 δώρα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στο ταίρι σου ούτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά ούτε ποτέ!

Άρωμα

Αν και η πρόθεση πίσω από το δώρο του αρώματος μπορεί να είναι να ενισχύσει τη γοητεία του συντρόφου σου, μην το επιλέξεις. Το άρωμα έχει συσχετιστεί με τσακωμό στα ζευγάρια! Ξέρω ότι σκέφτηκες αμέσως… «μα θα του δώσω ένα κέρμα» αλλά χωρίς να θέλω να σε απογοητεύω… δεν πιάνει! Φύλαγε τα ρούχα σου με λίγα λόγια!

Μαργαριτάρια

Παραδοσιακά συνδεδεμένα με την κομψότητα, τα μαργαριτάρια μπορεί να φαίνονται σαν ένα διαχρονικό δώρο. Όμως, δεν είναι το καλύτερο δώρο γιατί κι αυτό δεν κουβαλάει την καλύτερη φήμη… αλλά ότι μετά από αυτό θα σταματήσει η σχέση.

Κασκόλ

Τα κασκόλ είναι αξεσουάρ που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το προσωπικό γούστο. Και όχι μόνο αυτό! Είναι ένας έμμεσος τρόπος να πεις στον άλλον ότι τον «πνίγεις» με την κτητικότητά σου! Δε φέρει καθόλου καλή ενέργεια… οπότε μάλλον σκέψου κάτι άλλο!

Μαχαίρι

Αν και ένα μαχαίρι υψηλής ποιότητας μπορεί να είναι ένα στοχαστικό δώρο για έναν λάτρη της μαγειρικής, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις πιθανές συνέπειες. Το να δωρίσεις ένα μαχαίρι θα μπορούσε να παρερμηνευτεί ως σύμβολο επιθετικότητας. Μάλλον προμηνύεις ότι κόβεται η σχέση σας!

Σαπούνι

Μα θέλει και ρώτημα; Τί θέλεις να του πεις ακριβώς με το σαπούνι; Να πλένεται καλύτερα; Λάθος μήνυμα αλλά και γρουσούζικο ως δώρο αφού συμβολίζει ότι η σχέση σας μάλλον δεν είναι σταθερή αλλά λιώνει και εξαφανίζεται!

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, καλό είναι να αποφύγεις αυτά τα πέντε δώρα για να εξαδφαλίσεις ότι η έκφραση της αγάπης σου γίνεται δεκτή με ζεστασιά και χαρά, αποφεύγοντας κάθε ακούσια απογοήτευση. Ειδικά εάν ο σύντροφός σου πιστεύει και σε δεισιδαιμονίες… μάλλον την έβαψες αν κάνεις κάποιο από τα παραπάνω δώρα!

Διάβασε επίσης:

Ζώδια: Πώς θα περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Leave a Reply

Your email address will not be published.