Το AXE Apollo είναι ένα σαγηνευτικό, κλασσικό ανδρικό και δροσερό άρωμα. Το AXE Apollo, θέλοντας να αναδείξει τον ήρωα που κρύβει ο κάθε άνδρας μέσα του, ανακοινώνει την έναρξη του μεγαλύτερου project που έχει αναλάβει και υλοποιήσει ποτέ ένα brand: Την αποστολή «Axe Apollo Space Academy» η οποία θα στείλει 22 τυχερούς σε ένα πραγματικό ταξίδι στο διάστημα!

Ανάμεσά τους ίσως κι έναν τυχερό Έλληνα!

Το Axe Apollo μπορεί να κάνει τον κάθε άνδρα ήρωα. Έτσι προσκαλεί το κοινό να λάβει μέρος σε μια μοναδική δοκιμασία και να διαγωνιστεί προκειμένου να κερδίσει μία θέση στο Global Space Camp της  AASA. Μέσα από ένα παιχνίδι διάδρασης, καλεί τους Έλληνες να περάσουν από 3 στάδια δοκιμασίας, τα οποία και θα ορίσουν τον ένα και μοναδικό τυχερό που θα διαγωνιστεί μαζί με 21 άλλους υποψήφιους από όλο τον κόσμο.

Στο πρώτο στάδιο που ήδη ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου, οι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της Axe Apollo Space Academy και να παρακινήσουν τους φίλους τους να τους ψηφίσουν. Οι 50 πρώτοι με τις περισσότερες ψήφους θα προχωρήσουν στο δεύτερο στάδιο… όπου η τύχη βρίσκεται στα χέρια των φίλων τους!

Το άρωμα του AXE Apollo είναι 100% αρσενικό και σαγηνευτικό σε βαθμό ακαταμάχητο για τα δεδομένα του πλανήτη Γη, γι’ αυτό και δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό Έλληνα να διεκδικήσει ένα ταξίδι στο διάστημα. Στην πραγματικότητα!

Την έναρξη του project ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός, ο Axe Apollo ήρωας της βραδιάς με τη βοήθεια του πληρώματός του!2

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής αλλά και τα στάδια της δοκιμασίας μέχρι να αναδειχθεί ο ένας και μοναδικός Έλληνας αστροναύτης επισκεφθείτε το site www.axeapollo.com

Στις υψηλές νότες της σειράς Axe Apollo βρίσκεται το αρωματικό φασκόμηλο, κυδώνι και μανταρίνι, ενώ στις μεσαίες βρίσκονται τα μεθυστικά και τονωτικά αρώματα της λεβάντας, τα φύλλα βιολέτας, το γεράνι και η ίριδα. Στις βασικές νότες του AXE Apollo υπάρχουν οι γλυκές νότες, όπως το κρεμώδες σανταλόξυλο και το κασμίρι.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα στις παρακάτω προτεινόμενες λιανικές τιμές:

Axe Apollo eau de toilette 50ml (5,95€)

Axe Apollo spray 150ml (4,21€)

Axe Apollo dry spray 150ml (4,21€)

Axe Apollo roll-on 50ml (3,80€)

Axe Apollo after shave 100ml (7,53€)

Axe Apollo shower 400ml (4,18€)

Προσδεθείτε λοιπόν και ετοιμαστείτε για μία μοναδική απογείωση!
Και μην ξεχνάτε ο αστροναύτης είναι εκείνος που κερδίζει στο τέλος το κορίτσι 😉

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PjzGaSQX0iU