Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ο χωρισμός είναι άσχημο πράγμα ύπουλο και πολλές φορές αναπάντεχο. Εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις σαν το σπυράκι παραμονή γενεθλίων, ή υποβόσκει νωχελικά περιμένοντας την πιο ακατάλληλη στιγμή για να σκάσει σα νερόμπομπα στο χειρότερο timing.

article-0-1E71BD5400000578-522_634x587

Αυτό το δυσάρεστο γεγονός ακολουθείται συνήθως από μία σειρά αλληλένδετων γεγονότων που μετατρέπουν τη χωρισμένη σε μεθύστακα εθισμένο σε ερωτικές κομεντί και extra waves τσιπς, δίνοντας μία εσάνς κακομοιριάς και στην πιο περίφημη νύφη. Παραπανίσια κιλά, λυπημένα ματάκια που πεταρίζουν, δάκρυ κορόμηλο σε κάθε αφορμή και ένα δίκτυο γνωστών και φίλων που στενεύει πιο πολύ κι από τον κορσέ της Dita Von Teese (ναι αυτής της στριπτιτζούς).

Katy-Perry-green-hair

 

Πάρτε παράδειγμα τις διάσημες κυρίες του Hollywood και κάντε τη ζωή τους clopy paste. Δε χρειάζεται να σπαταλήσετε τα χιλιάδες ευρώ που δεν είχαν τι να κάνουν, βλέπετε όμως τα αποτελέσματα στα απανταχού περιοδικά και είναι ηλίου φαεινότερον πως μια χαρά τα περνάνε. Χώρισε η Vanesa Paradis με το σύντροφό της Johny Depp; σιγά μη βάλει τη γάτα της να κλαίει, αντίθετα έκοψε τα μαλλιά, βρήκε και ένα τεκνό κι από δω πάνε κι άλλοι. Τέλος ο πρώτος γάμος για την Κim Kardashian; προχωράμε στον επόμενο με μεγαλύτερο μονόπετρο και φυσικά καλύτερο όνομα στη μαρκίζα. Τίτλοι τέλους για Rita Ora και Calvin Harris; ντεκολτέ, υπέροχα μαλλιά κι άγιος ο θεός για την πλατινέ στάρλετ.

Kim-Kardashian-fashion-style-break-up-divorce_2

Screen_Shot_2014-06-08_at_12.12.11_1

Κάτι ξέρουν τα κορίτσια, δεν είναι τυχαία, μήπως να πετάξετε τα χαρτομάντηλα Hello Kitty και να πάτε για κανένα μανικιούρ πεντικιούρ καλοκαιριάτικα;