Ψάχνεις τρόπο να κάνεις πιο πικάντικα τα πράγματα μεταξύ σας στο κρεβάτι; Η απάντηση είναι πολύ απλή: σεξ με σχοινιά. Μπορείς πολύ εύκολα να πάρεις απλά ένα σχοινί, μία κορδέλα, ένα φουλάρι, ένα μαντήλι, μία γραβάτα και να τα χρησιμοποιήσεις για να δέσεις τον σύντροφό σου, ή να σε δέσει εκείνος. Η αίσθηση ότι είσαι στο έλεός του και μπορεί να σου κάνει τα πάντα χωρίς να έχεις πλήρες έλεγχο των κινήσεών σου (στα πλαίσια του ερωτικού παιχνιδιού πάντα και με πλήρη συναίνεση) είναι ό,τι χρειάζεστε για να χτυπήσει το πάθος κόκκινο. 

Προσοχή: Μην δεθείτε πολύ σφιχτά και να έχετε κοντά σας ψαλίδι ώστε να λύσετε τα δεσμά σε κάποια ώρα ανάγκης. Θυμηθείτε μόνο να ορίσετε από πριν μία safety word – κωδικό. Έτσι, όταν κάποιος από τους δύο νιώσει πόνο ή δυσφορία με τα σχοινιά, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την λέξη ώστε να σταματήσει το σεξ αμέσως. Αυτή η λέξη καλύτερα να είναι κάποια ιδιαίτερη, που δεν ακούγεται συχνά την ώρα του σεξ π.χ. τετράγωνο. Μην χρησιμοποιήσετε λέξεις όπως «στοπ» γιατί μπορεί να μην ακουστούν καθαρά ή να παρεξηγηθούν με ερωτικό παιχνίδι. 

Οι καλύτερες στάσεις για την απόλυτη ηδονή στο σεξ με σχοινιά:

Δεμένοι οι καρποί σου μεταξύ τους 

Ο πιο εύκολος τρόπος να δεθείτε είναι να κάνετε έναν κόμπο ο ένας στα χέρια του άλλου. Έτσι, δεν νιώθεις και εντελώς δεσμευμένη καθώς έχεις μία σχετική ελευθερία κινήσεων του σώματος. Τα πόδια σου είναι ελεύθερα να τα τεντώσεις από ηδονή την ώρα του οργασμού που θα νιώσεις. Είναι ιδανική στάση εάν το δοκιμάζετε για πρώτη φορά. Χαλάρωσε και άσε τον να σε περιποιηθεί μέχρι τελικής πτώσεως.

Εσείς διαλέγετε το πως θα κάτσετε, εμείς σου δίνουμε τις ιδέες. Μπορείτε να ξεκινήσετε με προκαταρκτικά και να αφήσετε τα σχοινιά και την ώρα του σεξ.

Μία από τις πιο ρομαντικές στάσεις, η «κουταλάκι» αποκτά μία πιο kinky διάσταση. Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να σε έχει αγκαλιά ενώ κάνετε BDSM;

Φυσικά, μπορεί να είναι και εκείνος αυτός που θα είναι δεμένοι οι καρποί του. Περιόρισέ τον και προκάλεσε τον να τα κάνει όλα χρησιμοποιώντας μόνο τους γοφούς του και όχι στα χέρια του. Σίγουρα η πρόκληση θα τον εξιτάρει. Πες του ότι θα του λύσεις τα χέρια για να τα χρησιμοποιήσει και αυτά ώστε να βάλει μεγαλύτερη ένταση στο σεξ, μόνο όταν του το επιτρέψεις.

Δεμένος στο «κρεβάτι του προκρούστη»

Δέστε ο ένας τον άλλον ώστε τα σώματά σας να σχηματίζουν ένα Χ. Τότε, προσφέρετε ο ένας στον άλλον την απόλυτη ηδονή. Είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε όλο το παιχνίδι εσείς.

σεξ σχοινιά

Άλλο ένα γεγονός που κάνει το σεξ με σχοινιά τόσο «καυτό», είναι ότι επειδή ο άλλος έχει όλον τον έλεγχο, κάθε του κίνηση είναι μία έκπληξη. Εκείνος επιλέγει, και το μυστήριο καθώς και το ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, σε τρελαίνουν.

σεξ σχοινιά

Bonus tip: Δέστε ο ένας τα μάτια του άλλου για ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Τα χέρια και τα πόδια σου δεμένα μεταξύ τους

Εάν είναι τόσο προχωρημένο το επίπεδό σας και θέλετε να το δοκιμάσετε, μπορείτε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα και να δέσετε και τα πόδια και τα χέρια μαζί. Είναι ιδανικό εάν θέλετε να κάνετε καθιστές στάσεις, όπως doggy κτλ.

σεξ σχοινιά

Δεμένος από ψηλά

Δέσε τα χέρια του ψηλά και άσε το να δει… τα άστρα. Άλλαξε του τα φώτα όπως εσύ ξέρεις.

Μπορείς να δέσεις τα χέρια του σε εκείνον τον στύλο που έχει για να κάνει έλξεις ή και στο πόμολο της πόρτας.

 

σεξ σχοινιά