Έρχεται η στιγμή που σκέφτεσαι οτι -τελικώς- δεν έχουμε ξεπέσει αρκετά!

Η είδηση οτι υπάρχει εφαρμογή που σου παραδίδει μαθήματα προκειμένου να χρησιμοποιείς σωστά τη γλώσσα σου, στο πλαίσιο της ερωτικής ευχαρίστησης, προκαλεί παραλήρημα. Σκέψου να στέκεσαι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και να αρχίσεις να γλείφεις την οθόνη του κινητού σου!

Ακόμα χειρότερα να βρίσκεσαι στο δωμάτιό σου και να κάνεις το homework διότι το βράδυ έχεις ραντεβού και η μαμά σου να ανοίξει την πόρτα! “Τι κάνεις κορίτσι μου”, θα σε ρωτήσει έντρομη! “Εξάσκηση, μητέρα” , θα απαντήσεις πριν ξεροκαταπιείς και πέσεις λιπόθυμη στο χαλί!

Η εφαρμογή Lick This, είναι το δημιούργημα μίας ομάδας από το San Francisco, των “Club Sexy Time,” που υπόσχεται οτι οι χρήστες θα καλλιεργήσουν και θα αναπτύξουν το ταλέντο τους στο γλείψιμο κάνοντας την πρακτική τους στην οθόνη του smartphone!

Δεν χρειάζεται να πατήσεις download (άλλωστε πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις;) απλώς πληκτορολογείς και μπαίνεις στο lickthisapp.com χρησιμοποιώντας τον browser της άμοιρης συσκευής σου! Μετά αρχίζει το tonguing αλλά από μακριά.

Και λίγο από εδώ και λίγο από εκεί θα ξεπεταχτεί η Miley Cyrus που βρίσκεται κάπου εντός σου και πολύ σύντομα, μέσα από τον φαύλο κύκλο των δοκιμασιών θα πάρεις το πτυχίο σου!

Το site προτείνει να τυλίξεις τη συσκευή με πλαστική διαφάνεια διότι τα μικρόβια βρίσκονται στην επιφάνεια είναι αμέτρητα και επικίνδυνα!

Και αφού το τυλίξεις αρχίζουν οι ασκήσεις: 

    • “Up n’ Down” σε προκαλεί να αναβοσβήσεις ένα διακόπτη όσο πιο γρήγορα μπορείς
    • “Circles” εδώ πρέπει να στριφογυρίσεις τη λαβή μίας μηχανικής ξύστρας. Γύρω-γύρω και με μεγάλη ταχύτητα
    • “Freestyle” μία μπάλα πηγαινοέρχεται στην οθόνη και η γλώσσα σου καλείται να την εντοπίσει και να την “καθηλώσει”

……….!!!!!!