Σκέφτεστε να κάνετε τατουάζ (και δεν μιλάμε για ένα-δύο μικρά διακριτικά) αλλά για σχέδιο – μανίκι ή που θα καλύπτει άλλη μεγάλη επιφάνεια του σώματος σας αλλά κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το επαγγελματικό σας προφίλ;

Ή έχετε ήδη μεγάλα τατουάζ που φαίνονται στο λαιμό, τα χέρια, την πλάτη και σε άλλα σημεία, που δημιουργούν περιορισμούς στην επαγγελματική σας ζωή;

Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και ο ηθοποιός Justin Chambers που υποδύεται εδώ και 10 περίπου χρόνια τον Dr. Alex Karev στο δημοφιλές σήριαλ Greys Anatomy. Από την αρχή της σειράς οι υπεύθυνοι παραγωγής θεώρησαν πως τα τατουάζ που έχει στο σώμα του ο ηθοποιός δεν έπρεπε να φαίνονται στο σώμα του γιατρού Karev και έτσι «σβήνονται» κάθε φορά που το απαιτεί μια σκηνή.

Και πριν προλάβετε να αναρωτηθείτε αν η κάλυψη οφείλεται σε make-up ή σε κόλπο της τεχνολογίας, η Vichy έχει ήδη τη λύση. Πρόκειται για το fluid make-up που θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι ξέρατε για την κάλυψη, το Dermablend

Dermablend Fluid

Dermablend Fluid

 

To Dermablend, είναι το αποτέλεσμα μιας έρευνας που ξεκίνησε πριν από 30+ χρόνια. 1981: O Dr. N. Craigs Roberts, ένας Αμερικανός Δερματολόγος, ετοιμάζεται να αλλάξει τη ζωή της γυναίκας του και πολλών άλλων! Με αφορμή τη λεύκη στο πρόσωπο της συντρόφου του, δημιουργεί ένα εξαιρετικά καλυπτικό makeup υψηλής ανοχής για τη κάλυψη όλων των δερματικών ατελειών, το οποίο να γίνεται όσο το δυνατόν πιο «αόρατο». Η σύνθεση του ήταν εύκολη στην εφαρμογή και πρόσφερε άνεση και το πιο σημαντικό φυσικό διαρκές αποτέλεσμα.

To Dermablend γεννιέται! Έως το 2003, το Dermablend γίνεται το no.1 makeup που συστήνουν οι Αμερικανοί δερματολόγοι. Σήμερα το Dermablend, ξαναγεννήθηκε και μπορούν να το αποκτήσουν όλοι χάρη στη Vichy.

Το Dermablend Fluid χάρη στην εξαιρετικά εύπλαστη υφή του σε υγρή μορφή, χαρίζει υψηλή κάλυψη αλλά και υψηλή διάρκεια (16 ωρών), διορθώνοντας τις ατέλειες της επιδερμίδας χαρίζοντας ένα φυσικό, ματ αποτέλεσμα χωρίς εφέ μάσκας (κυκλοφορεί σε 2 αποχρώσεις για ανοιχτή και σκούρα επιδερμίδα).

Για όλα τα προϊόντα της Dermablend έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές αποτελεσματικότητας προκειμένου να μπορεί η Vichy να εγγυηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κάλυψη Κολύμβηση, ζέστη, τριβή… τίποτα από αυτά δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων. Όταν η Dermablend δεσμεύεται για κάλυψη υψηλής διάρκειας το εννοεί (το επιβεβαιώνουμε γιατί το δοκιμάσαμε και εμείς σε αγόρια με τατουάζ).

Η Vichy ωστόσο ήθελε να αποδείξει σε όλο τον κόσμο πως οι ισχυρισμοί της είναι πέρα για πέρα αληθινοί γι’αυτό και κάλυψε το δέρμα του Zombie Boy, του ανθρώπου με τα περισσότερα τατουάζ στον πλανήτη με προϊόντα της σειράς Dermablend.Zombie Boy before after

Στο YouTube υπάρχει σχετικό βίντεο με τον Rick Genest (πραγματικό όνομα του Zombie Boy ο οποίος αφαιρεί σταδιακά on camera το make-up που καλύπτει όλο του το σώμα και φανερώνει τα τατουάζ που καλύπτουν όλο του το σώμα. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βίντεο έχει σημειώθει ρεκόρ views στο YouTube:

Dermablend…μια σχέση που σας καλύπτει και διαρκεί!