Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου η ομάδα του Factory Outlet συμμετείχε για 11η χρονιά στον Αγώνα Greece Race for the Cure®, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Τιμώντας τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη νόσο και συμβάλλοντας ενεργά στη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”, η πολυάριθμη ομάδα του Factory Outlet αγωνίστηκε ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες!

Με μια πολυπληθή ομάδα 215 δρομέων και περιπατητών, το Factory Outlet συνέβαλε ενεργά στον αγώνα του Πανελλήνιου Συλλόγου “Άλμα Ζωής”, στηρίζοντας τις γυναίκες με καρκίνο μαστού. Η ομάδα του Factory Outlet πέτυχε την 15η θέση όσον αφορά στον αριθμό συμμετεχόντων ανάμεσα σε 1.674 ομάδες. Ταυτόχρονα, το Factory Outlet υποστήριξε τον αγώνα και ως Δωροθέτης προσφέροντας 47 δώρα μέσα από προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και κοσμημάτων των επώνυμων brand που είναι διαθέσιμα στα πολυκαταστήματα Factory Outlet, καθώς και  checkbook εξαργύρωσης.

Το Greece Race for the Cure ® αποτελεί πλέον έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες με στόχο την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη, ενώ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό event με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 264.000 συμμετοχές σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης από το 2009.

Factory Outlet Raced for the Cure!

Συμμετέχουμε στον Αγώνα, μαζί τρέχουμε για τη ζωή!