Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σημαντικές αλλαγές θα γίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή σου και η μία έκπληξη θα διαδέχεται την άλλη. Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, γιατί θα αποβούν πολύ συμφέρουσες σε βάθος χρόνου. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και να είσαι σίγουρος πως με ό,τι καταπιαστείς, θα έχεις και την επιτυχία που σου αξίζει.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα θα είναι αυτή τη Τετάρτη για εσένα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς με σωστές κινήσεις και την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα εμπιστοσύνης σου να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για εσένα και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιούνται θα σου χαρίσουν απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας αλλά χρειάζονται και τη δική σου συμμετοχή, για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και πιάσε δουλειά, για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε μπορεί αυτό το διάστημα να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες αλλά σήμερα όμως πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί θα σου προκύψουν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Κάνε το πρόγραμμά σου για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη την φαντασία που σου χαρίζει το απόγευμα. Χρησιμοποίησέ την ώστε να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη και πιο όμορφη. Σε αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, μη βιαστείς και πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι, για να ζυγίσεις πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, θα έχεις ένταση αλλά και περίσσια ενέργεια αυτήν την Τετάρτη για να διεκπεραιώσεις πάρα πολλά θέματα που σε απασχολούσαν και σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Σήμερα θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά είναι εύκολα προσπελάσιμα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι άδικα.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για δράση, αλλά είναι κατάλληλη για περισυλλογή, ανασυγκρότηση δυνάμεων και οργάνωση σχεδίων. Προσπάθησε να μην ανακατεύεσαι στις υποθέσεις των άλλων, όταν αυτό δε σου έχει ζητηθεί. Κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο θα σου κάνει παράπονα για την απουσία σου.

Αιγόκερως

Κάποια χαρούμενα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, θα βοηθήσουν να ανέβει πολύ η ψυχολογία σου και να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα τις έβλεπες αρνητικές. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την θετικότητά σου κατάλληλα, για να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις αρκετές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που περιμένουν να τακτοποιηθούν. Κάποια δικά σου άτομα μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο. Άρχισε σιγά-σιγά να υλοποιείς σχέδια που έχεις βάλει στο μυαλό σου και μην καθυστερείς άλλο. Απόψε το βράδυ φρόντισε να βρεις ευχάριστους τρόπους, για να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει και να ξεκουραστείς.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μη χαλάς τη διάθεσή σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου, αλλά προσαρμόσου εύκολα.

Πηγή: myastro