Κάθε γυναίκα με ανοιχτούς πόρους ονειρεύεται ένα πρόσωπο καθαρό και απαλό. Συχνά χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα, προκειμένου να τα καταφέρει. Η αλήθεια είναι ότι για να αποκτήσουμε μια επιδερμίδα αψεγάδιαστη, χρειάζεται αρκετή προσπάθεια και πάνω από όλα σύστημα! Αν κι εσύ αντιμετωπίζεις το συγκεκριμένο πρόβλημα, δες τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να δεις ουσιαστική βελτίωση.

Περιποίηση με θρησκευτική ευλάβεια!

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις του πόρους να εξαφανίζονται, αν δε φροντίζεις την επιδερμίδα σου. Ποτέ μην παραλείπεις να πλένεις σχολαστικά το πρόσωπό σου πρωί και βράδυ. Τα peeling 1-2 φορές την εβδομάδα, βελτιώνουν την όψη, ενώ οι μάσκες και η κατάλληλη ενυδατική κρέμα θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη ενυδάτωση.

 

 

Κράτα τα χέρια μακριά από το πρόσωπο

Όσο κλισέ και να ακούγεται αυτή η συμβουλή, η πλειοψηφία δεν την ακολουθεί. Πολλές φορές ασυναίσθητα πιάνουμε το πρόσωπό μας με χέρια που δεν είναι καθαρά. Το αποτέλεσμα είναι να επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας. Γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα χέρια στη…θέση τους!

Χρησιμοποίησε τα σωστά προϊόντα

Σήμερα υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις την εμφάνιση των πόρων. Εμείς δοκιμάσαμε την νέα Intral Active Stabilizing Lotion της DARPHIN. Πρόκειται για ένα προϊόν με ελαφριά και ισχυρή σύνθεση. Ενυδατώνει αποτελεσματικά την επιδερμίδα προσφέροντας πολλαπλά οφέλη, όπως η μείωση της ερυθρότητας, των ερεθισμών και η ενίσχυση της υγιούς όψης της. Η νέα Intral Active Stabilizing Lotion, η οποία αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο Intral franchise, μειώνει την εμφάνιση των πόρων σε μόλις μία εβδομάδα, ενισχύει τη λάμψη και
προστατεύει την επιδερμίδα από τις φθορές που δημιουργεί το περιβάλλον.

Χάρη στην ελαφριά της υφή μπορεί να εφαρμοστεί ως προϊόν ενυδάτωσης, αλλά και ως ένα συμπληρωματικό προϊόν στην υπάρχουσα ρουτίνα περιποίησης. Η σειρά εντατικής περιποίησης της INTRAL σειράς περιλαμβάνει τα: Cleanser, Toner, Serum, Eye Cream, Lotion and SPF.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Πως να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ το καλοκαίρι | Thats Life. Life as it is!