Ο Dwayne Johnson (The Rock) μπορεί να αποτελεί τον «πρωταθλητή» του περιοδικού People, όμως ο Paul Rudd είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στον πλανήτη. Από τα πρώτα του βήματα στο «Clueless», μέχρι το ρόλο του ως Ant-Man στο σύμπαν της Marvel, ο χρόνος δε φαίνεται να έχει αγγίξει τον 52χρονο ηθοποιό.

Έφτασε η στιγμή του Rudd

Τα τελευταία 5 χρόνια οι Dwayne Johnson, Blake Shelton, Idris Elba, John Legend και Michael B. Jordan αναδείχτηκαν ως οι πιο sexy άνδρες του πλανήτη. Αυτή η χρονιά όμως ανήκει στον Rudd και η αντίδρασή του είναι… ανεκτίμητη!

Το βραβείο του πιο sexy άνδρα εν ζωή για το 2021 ανακοινώθηκε στο τελευταίο επεισόδιο του «The Late Show» με τον Stephen Colbert.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να επιλεχθώ από τους καλούς ανθρώπους του PEOPLE για να ανακοινώσω τον πιο Sexy εν ζωή άνδρα…και δεν είναι μια ευθύνη που παίρνω αψήφιστα», δήλωσε ο οικοδεσπότης της εκπομπής Stephen Colbert, πριν ανακοινώσει το νικητή.

«Γνωρίζω ότι, όταν ο κόσμος ακούσει ότι επιλέχθηκα γι’ αυτόν τον τίτλο, θα πει: Τι; Υπάρχουν τόσοι πολλοί που θα έπρεπε να πάρουν τον τίτλο πριν από εμένα», ανέφερε ο Rudd στο PEOPLE.

Παρά το γεγονός ότι ο Paul Rudd αποτελεί ένα μεγάλο star, είναι απίστευτα ταπεινός και αγαπά την οικογενειακή ζωή που μοιράζεται με τη 53χρονη σύζυγό του Julie και τα δύο τους παιδιά. Ο ίδιος σκέφτεται τον εαυτό του κυρίως ως σύζυγο και πατέρα, γι’ αυτό προτιμά τη ζεστασιά του σπιτιού του, όταν δεν εργάζεται.

Διαβάστε επίσης:

Η Bella Hadid πιο αληθινή από ποτέ, ανοίγεται σχετικά με την κατάθλιψη και το άγχος της