Τα κόκκινα χείλη είναι αρκετά σέξι αλλά χρειάζεται αρκετή τεχνογνωσία για να είναι το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Μερικές φορές οι λεκέδες γύρω από τα χείλη σε κάνουν να μοιάζεις περισσότερο με τον Heath Ledger, τον Jocker από τον Batman παρά με την Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s.

Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση. Διάλεξε ένα αληθινό κόκκινο χρώμα. Όπως η κούκλα με το λευκό δέρμα και τα κατακόκκινα χείλη έτσι θα πρέπει να υπάρχει αντίθεση και στα δικά σου χείλη για να υπάρξει αντίθεση. Εμείς επιλέγουμε το κατακόκκινο κραγιόν της L’Oreal 229 Cliche Mania ώστε να εντυπωσιάσουμε σε κάθε μας εμφάνιση.

229_cliche_mania

Πριν φ0ρέσεις το κόκκινο κραγιόν.  Το αμέσως επόμενο βήμα είναι ότι θα πρέπει να κάνεις μια απολέπιση στα χείλη. Το κόκκινο και ειδικά το ματ κραγιόν τείνει να δείχνει τα ξηρά και ξεφλουδισμένα χείλη δείχνοντας τα να μοιάζουν άσχημα. Γι αυτό κάνε ένα γρήγορο scrub με ζάχαρη πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα.

Επιτέλους!Ήρθε η ώρα να φορέσεις το κραγιόν. Θα πρέπει να κάνεις το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσεις ένα concealer το οποίο θα το περάσεις γύρω από τα χείλη όπου θα το απλώσεις ομοιόμορφα και θα κάνουν τα χείλη σου πιο έντονα. Στο πάνω μέρος το χειλιών θα χρειαστεί να κάνεις ένα “χ” εκεί που υπάρχουν οι δύο μύτες στα χείλη. Εμείς, επιλέγουμε από τη νέα σειρά της L’Oreal το κατακόκκινο μολύβι χειλιών Couture Parfait που πραγματικά κάνει θαύματα.

couture parfait
Για πιο σέξι αποτέλεσμα μόλις έχεις τελειώσει με το μολύβι και το κραγιόν στο κέντρο του κάτω χείλους πρόσθεσε λίγο lipgloss. Τα χείλη σου με αυτό τον τρόπο θα φαίνονται πιο σέξι αλλά και υγρά. Με απλά λόγια, έτοιμα για φίλημα. Τι lip gloss θα αγοράσεις; Το Alerte Rouge από τη L’Oreal που είναι πιο εντυπωσιακό από 0τιδήποτε έχεις αγοράσει μέχρι σήμερα.

Infaillible_gloss_106 Alerte rouge