Έτσι δήλωσε ο frontman των Kings of Leon, Caleb Followill σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sun. Το ροκ συγκρότημα που αποτελείται από τα αδέρφια Caleb, Nathan, Jared και ξάδερφο Matthew Followill, αιφνιδίασε τους fan του όταν τον Οκτώβριο του 2011 αποφάσισε να αποσυρθεί από το προσκήνιο μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Αυστραλία.

Λένε πως το να εργάζεσαι μαζί με την οικογένεια σου είναι δύσκολο και οι Kings of Leon μπορούν να το επιβεβαιώσουν καθώς λίγο πριν την ανακοίνωση της εξάμηνης – αρχικά – ανάπαυλας τους οι φήμες για προστριβές μεταξύ των μελών της μπάντας και για πιθανή παραμονή του Caleb σε κλινική αποτοξίνωσης, οργίαζαν.

Κι όμως ο θεσμός της οικογένειας ήταν τελικά που έσωσε το δημοφιλές συγκρότημα (Ο Matthew Followill είχε ήδη γίνει πατέρας το Μάιο του 2011, ενώ ο Caleb απέκτησε μια κόρη με τη σύζυγο του και μοντέλο της Victoria Secret, Lily Aldridge το καλοκαίρι του 2012. Ο Jared Followill παντρεύτηκε το μοντέλο Martha Patterson το Σεπτέμβριο του 2012).Όπως εξήγησε ο Nathan που απέκτησε μια κόρη μαζί με τη σύζυγο του Jessie Baylin το Δεκέμβριο του 2012, ‘’το να έχεις οικογένεια σε γεμίζει ευθύνη. Ξαφνικά υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που είναι πιο σημαντικός από εσένα. Όταν έγραφα τη μουσική για το νέο άλμπουμ, σκεφτόμουν πως θέλω να γράψω κάτι που θα κάνει την κόρη μου περήφανη’’

Η οικογένεια Followill δηλώνει με μια φωνή «Είμαστε αναζωογονημένοι» και ήδη όλοι μιλούν για ένα δυνατό comeback που συνοδεύει η ανυπομονησία για την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ των Kings of Leon, Mechanical Bull στις 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Η επιστροφή των Kings of Leon στο εξώφυλλο του περιοδικού Q327

Η επιστροφή των Kings of Leon στο εξώφυλλο του περιοδικού Q327

Ο Caleb δήλωσε πως η λαχτάρα τους να ξαναηχογραφήσουν είναι φανερή στο νέο άλμπουμ και συμφωνώντας με τον αδερφό του δήλωσε πως το γεγονός ότι πέρασαν ένα διάστημα χωριστά, αφιερώνοντας χρόνο στα μωρά τους έκανε να θέλουν περισσότερο να διασκεδάζουν μέσα από τη μουσική τους.

O Caleb Followill με τη σύζυγό του Lily Aldridge και την κόρη τους

O Caleb Followill με τη σύζυγό του Lily Aldridge και την κόρη τους

Eν αναμονή του νέου άλμπουμ των οικογενειαρχών Kings of Leon!